40 jarig jubileum bredewold

Bredewold viert veertigste verjaardag

Op 4 december 2018 precies viert Bredewold creatie, web & print haar veertigste verjaardag. Het bedrijf aan de Rondweg in Wezep ontwikkelde zich van ambachtelijke drukkerij tot een creatief en compleet communicatiebureau.

Bredewold begon als drukkerij in 1978, in een oude kalverschuur aan de Stationsweg in Wezep. Inmiddels wordt al weer zestien jaar gewerkt vanuit het nieuwe pand aan de Rondweg in Wezep. “Het plezier in het ambacht is nooit verdwenen”, zegt Gerben Bredewold, die het bedrijf tien jaar geleden samen met zijn vrouw Jeika van zijn ouders overnam. “Wel zijn we volop in beweging gebleven. We hebben onze dienstverlening enorm verbreed. Naast drukwerk helpen we onze klanten nu met strategie en creatieve ideevorming, grafische vormgeving, campagnes en we ontwikkelen online toepassingen zoals websites.”


Organisaties een gezicht geven

Dat doet Bredewold vanuit het idee bedrijven van idee tot realisatie te willen helpen. “Wat ons werk leuk maakt is dat je organisaties een gezicht en identiteit kan geven. Als we klanten helpen maken we ze eigenlijk altijd blij en trots op hun eigen onderneming.”


Innoveren en investeren in de toekomst

Toch zijn er in die veertig jaar ook genoeg uitdagingen geweest. “Ons vak is niet meer te vergelijken met veertig jaar geleden. We zijn er gelukkig altijd in geslaagd om aan de voorkant van die ontwikkelingen mee te doen. Zowel in economische goede als slechte tijden en op de momenten dat ons werk vroeg om digitalisering en innoveren. We hebben altijd gekozen om actief te innoveren en te investeren zowel in onze productieomgeving als in onze mensen. Dat maakt Bredewold tot wat het nu is; een familiebedrijf waar we met zijn allen trots op zijn.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen doen?

Maak een afspraak
© 2023 Bredewold Communicatievormgevers