Afstudeeropdracht Projectmanagement

Oplossingsgericht, nieuwsgierig, commercieel en zelfstandig. Klinkt dit als jou? Dat is top. Wij hebben namelijk een toffe afstudeeropdracht in de richting van projectmanagement. Bij Bredewold zijn wij er voor onze klanten tijdens hun gehele ‘reis’. Van ontwerp tot realisatie en ook optimalisatie. Naast dat wij altijd meedenken met onze klanten, willen wij onszelf ook altijd blijven ontwikkelen. Wij zouden graag onze workflow willen optimaliseren door het inzetten van een managementtool. Alleen de vraag is: welke? Wat past er bij onze medewerkers, bedrijfscultuur en klanten? Zie jij het zitten om te onderzoeken waar onze kansen liggen en hoe een managementtool in te zetten binnen onze organisatie? Dan horen we graag van je.

Jij:

  • volgt een relevante hbo-studie: zoals ad management of HR-management ;
  • vindt minimaal 2 dagen meewerken op kantoor geen probleem;
  • zal zelfstandig een afstudeeronderzoek afronden plus een advies aandragen die wij direct kunnen inzetten;
  • vindt het geen probleem om koffie te pakken voor je collega’s. Geintje, we pakken het graag voor jou.

Kom stage lopen bij het leukste communicatiebureau van Zwolle en omstreken.

Wij zien onszelf als verhalenvertellers. Of eigenlijk verhalen vertalers. In verhalen van onze opdrachtgevers zoeken wij de essentie en vertalen dat naar inspirerende concepten, logo’s, huisstijlen, (online) campagnes en websites. Daarbij is de relatie met onze opdrachtgevers van wezenlijk belang. Elkaar begrijpen, inspireren, uitdagen en samen zoeken naar oplossingen. Dat kunnen wij alleen maar als wij ook binnen ons veelzijdige team elkaar begrijpen, inspireren en uitdagen. Met als doel: eerlijke en krachtige communicatiemiddelen met aansprekende en onderscheidende vormgeving.

Ben jij degene die we zoeken?

Twijfel niet en stuur een berichtje naar jeika@bredewold.nl. Graag zien wij in dit berichtje een motivatiebrief en CV. Of iets anders wat laat zien wie jij bent. Natuurlijk mag je ook een keer langs komen of neem een kijkje op onze website om ons beter te leren kennen!

Meer weten over het werk van Bredewold? Kijk dan eens bij ons werk. Of bekijk hier onze andere vacatures.

 

© 2021 Bredewold Communicatievormgevers