Afstudeeropdracht SEA-marketing

Gestructureerd, commercieel en zelfstandig. Klinkt dit als jou? Dat is top. Wij hebben namelijk een toffe afstudeeropdracht in de richting van SEA- marketing. Bij Bredewold zijn wij er voor onze klanten tijdens hun gehele ‘reis’. Van ontwerp tot realisatie en ook optimalisatie. Het optimaliseren van de online zichtbaarheid doen wij met een team van specialisten. SEO- en social- marketing hebben we al in huis en momenteel werken wij met derden voor SEA- marketing. Graag zouden wij SEA-marketing als skill aan ons team willen toevoegen. Zie jij het zitten om te onderzoeken waar onze kansen liggen en hoe SEA-marketing in te richten is binnen ons team Online? Dan horen we graag van je.

Jij:

  • volgt een relevante hbo-studie: zoals (marketing) communicatie of commerciële economie;
  • vindt minimaal 2 dagen meewerken op kantoor geen probleem;
  • zal zelfstandig een afstudeeronderzoek afronden plus een advies aandragen die wij direct kunnen inzetten;
  • vindt het geen probleem om koffie te pakken voor je collega’s. Geintje, we pakken het graag voor jou.

Kom stage lopen bij het leukste communicatiebureau van Zwolle en omstreken.

Wij zien onszelf als verhalenvertellers. Of eigenlijk verhalen vertalers. In verhalen van onze opdrachtgevers zoeken wij de essentie en vertalen dat naar inspirerende concepten, logo’s, huisstijlen, (online) campagnes en websites. Daarbij is de relatie met onze opdrachtgevers van wezenlijk belang. Elkaar begrijpen, inspireren, uitdagen en samen zoeken naar oplossingen. Dat kunnen wij alleen maar als wij ook binnen ons veelzijdige team elkaar begrijpen, inspireren en uitdagen. Met als doel: eerlijke en krachtige communicatiemiddelen met aansprekende en onderscheidende vormgeving.

Ben jij degene die we zoeken?

Twijfel niet en stuur een berichtje naar stefan@bredewold.nl. Graag zien wij in dit berichtje een motivatiebrief en CV. Of iets anders wat laat zien wie jij bent. Natuurlijk mag je ook een keer langs komen of neem een kijkje op onze website om ons beter te leren kennen!

Meer weten over het werk van Bredewold? Kijk dan eens bij ons werk. Of bekijk hier onze andere vacatures.

 

© 2021 Bredewold Communicatievormgevers