Animatie laten maken Zwolle

Wat leuk dat je ons gevonden hebt! Wij zijn Bredewold communicatievormgevers en onze animatiespecialist helpt jou aan de meest prachtige 2D-animaties. Animaties zijn een originele manier van presenteren met ontelbare mogelijkheden. Animaties ondersteunen en verrijken jouw marketing- of interne communicatie. Bredewold communicatievormgevers adviseert je graag over de meest geschikte vorm van animatie, zodat deze past bij jouw boodschap en budget.

Logoanimaties en veel meer

Met een animatie kan je vele kanten op. Dus wil jij je eigen GIFjes voor op Instagram zodat jouw stories viral gaan? Een tof verrassingseffect in jouw presentatie, zodat die ene potentiële klant wel voor jou moet kiezen? Of wil je een bewegend element op je website dat de aandacht van je bezoekers trekt? Samen bekijken we de mogelijkheden.

Er zijn verschillende animatietypes voor verschillende doeleinden. Welk type animatie past het beste bij wat jij wilt bereiken? Met geanimeerde explainer video’s (of, in het Nederlands: uitleganimaties) kan je jouw proces of product aan de doelgroep uitleggen. Ook zijn animaties zeer geschikt als ondersteuning voor filmmateriaal door middel van opvallende accenten. Maar ook grotere producties zoals promotiefilms, bedrijfsfilms of commercials kunnen door middel van animatie hun doel behalen. En vergeet geluid niet: met een voice-over en geluidseffecten komt jouw animatie pas écht tot leven. Wat je doel ook is: wij bewegen met jouw wensen mee.

Communicatiebureau Zwolle

Identiteit, vormgeving, online diensten en drukwerk vormen de basis van ons bedrijf. Wij kunnen als communicatiebureau voor de regio Zwolle – en ver daarbuiten – jou van dienst zijn op vele vlakken. Van het bouwen van een snelle en goed converterende website voor bedrijven uit Zwolle tot het drukken van visitekaartjes en magazines in onze eigen drukkerij. Al deze takken van communicatie beheersen wij tot in de finesse. Wij zijn Bredewold communicatievormgevers en wij zijn benieuwd naar jouw verhaal.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen doen?

Maak een afspraak
© 2023 Bredewold Communicatievormgevers