BaseValue nieuwe huisstijl

januari 10, 2017
Bredewold

Een nieuwe huisstijl voor BaseValue.

Samen met BaseValue heeft Bredewold een nieuwe huisstijl ontworpen. Het font is aangepast voor BaseValue en daaruit is een mooi typografisch logo gemaakt. Waarbij het beeldmerk als restvorm uit het font is gehaald. Hierdoor sluit de huisstijl super mooi aan bij het font. Verder is er gekozen voor kwalitatief hoogwaardig drukwerk in twee PMS kleuren op mat papier. Het krijgt daardoor een erg stijlvolle uitstraling. Ook aan fotografie en website is veel zorg besteed en dat is te zien! Bekijk ook eens de nieuwe responsive website van BaseValue.
Over BaseValue

BaseValue is opgericht vanuit de gedachte dat wij vanuit onze financiële vastgoed achtergrond integere, heldere en begrijpelijke producten aan onze klanten willen leveren. Alles wat wij doen heeft altijd te maken met Waarde die de Basis vormt van vrijwel iedere beslissing in de vastgoedwaarde keten.
De organisatie van BaseValue is klein maar kundig, gecertificeerd, wendbaar en slagvaardig. Wij beschikken allen over grondige kennis van de vastgoedwaardeketen maar ieder met z’n eigen specifieke deskundigheid en aandachtsvelden. BaseValue is landelijk actief en beschikt door het NVM lidmaatschap en diverse databases over kennis van lokale vastgoedmarkten.

Nieuwsgierig naar wat Bredewold voor u kan betekenen?

Met een frisse blik bekijken de medewerkers van Bredewold bij iedere opdracht welk communicatiemiddel of -middelen nodig zijn. En dan gaan we aan de slag. We zetten onze expertise, ervaring en ons enthousiasme graag in om samen met u iets goeds neer te zetten. Bent u ook toe aan een nieuwe huisstijl of een restyle van uw bestaande huisstijl en wilt u meer weten of eens doorpraten? Bel of mail Gerben Bredewold 038 – 376 33 90 mail gerben@bredewold.nl. U kunt ook geheel vrijblijvend ons kennismakingsmagazine aanvragen via onze site.

Bestel gratis magazine #LekkerWerken Complete nieuwsoverzicht