Campagne Het Gebeurt

juni 4, 2018
Bredewold

Ontwikkelingsorganisatie Compassion is gestart met een nieuwe en indringende campagne: Het Gebeurt. Onderdeel van deze campagne is onder andere een campagnefilm en een magazine. Het magazine mochten wij ontwerpen en de campagnefilm delen we hier graag.

Kinderen zijn de grootste slachtoffers van extreme armoede. Geweld, uitbuiting, misbruik; het is realiteit, het gebeurt… Het contrast met Nederland is groot, toch gebeurt het. Maar ook is er hoop. Compassion bereikt maar liefst 1,9 miljoen kinderen in armoede.

Met elkaar veranderen we de levens van miljoenen kinderen.
Doe je mee?

Bekijk hier één van de campagnefilms: https://youtu.be/ChovK88CHKY

 

 

Bestel gratis magazine #LekkerWerken Complete nieuwsoverzicht
Nieuwsgierig naar wat Bredewold voor u kan betekenen?

Met een frisse blik bekijken de medewerkers van Bredewold bij iedere opdracht welk communicatiemiddel of -middelen nodig zijn. En dan gaan we aan de slag. We zetten onze expertise, ervaring en ons enthousiasme graag in om samen met u iets goeds neer te zetten. Bent u ook toe aan een nieuwe huisstijl of een restyle van uw bestaande huisstijl en wilt u meer weten of eens doorpraten?
Bel of mail Gerben Bredewold 038 – 376 33 90 mail gerben@bredewold.nl. U kunt ook geheel vrijblijvend ons kennismakingsmagazine aanvragen via onze site.