Een crossloop in Heerde voor kinderen in Sri Lanka

december 28, 2017
Bredewold

Op 10 maart organiseren de broers Willard en Gerben Bredewold de bosloop Ren voor hun Leven. Vier jaar geleden begon dit initiatief kleinschalig. Maar het wordt ieder jaar professioneler en een beetje groter.
Het geeft heel veel energie om hier mee bezig te zijn. Dat komt eigenlijk door de enthousiaste reacties van iedereen. We begonnen heel klein, gewoon door ons eigen netwerk te vragen. Nu hebben we een officiële vergunning, een nieuwe website, allerlei sponsoren en is er heel veel enthousiasme onder deelnemers.


Off-road cross voor een goed doel

We maken gebruik van de Tonnenbergroute, een super mooi en uitdagend parcours bij Heerde, helemaal off-road. We onderscheiden ons daarmee wel van de normale wegwedstrijden. Daarnaast is de opbrengst voor een goed doel. Je rent voor je eigen sportieve begin van het jaar, én voor je Verre Naasten, een belangrijk project voor nazorg aan misbruikslachtoffers in Sri Lanka.

 

We hebben verschillende sponsoren die allemaal kosteloos hun diensten aanbieden. zodat het inschrijfgeld volledig naar het goede doel gaat.

 

Het is erg leuk dat het zo aanslaat. Zowel bij de deelnemers als bij sponsoren. Bredewold is mede organisator en hoofdsponsor van dit evenement. Daarnaast zijn er andere sponsoren die allemaal kosteloos hun diensten aanbieden. zodat het inschrijfgeld volledig naar het goede doel gaat. Onlangs bood een bedrijf ook aan om volgend jaar geheel gratis ons te helpen een stichting op te zetten. Ik vind dat best bijzonder! Dit geeft mij veel energie.

 

Schrijf je in voor de Crossrun in Heerde