Drukwerk laten drukken in omgeving Epe en Vaassen?

Gespecialiseerd en professioneel print en drukwerk Drukkerij Bredewold

 

Bredewold is al ruim 40 jaar gespecialiseerd in print en drukwerk. In onze eigen drukkerij staan de nieuwste en modernste drukmachines, printers en persen. Onze ervaren medewerkers garanderen u professioneel drukwerk met een uitstekende kwaliteit voor een marktconforme prijs.

 

Al meer dan 40 jaar ervaring in het aannemen van opdrachten, het adviseren over drukwerk en printwerk, het maken van scherpe offertes en het bewaken van de planning. We merken dat veel van onze klanten het heerlijk vinden om op dit gebied ontzorgd te worden, en dat doen we graag. Neem contact met ons op voor uw drukwerk in Epe en Vaassen.

 

 

 

Drukwerk laten drukken in omgeving Epe en Vaassen ?

 

Bent u op zoek naar een drukkerij in omgeving Epe en Vaassen? Bredewold is gevestigd aan de A28, op slechts enkele autokilometers van Epe en Vaassen. Drukkerij Bredewold heeft veel klanten in de regio Epe en Vaassen. U kunt bij ons slagen voor gepersonaliseerd drukwerk, folders, reclame drukwerk, visitekaartjes en kalenders, maar ook voor specialistisch drukwerk en high-end uitingen. We snappen dat er wel eens haast is geboden. Soms kunnen we binnen enkele uren leveren!Neem contact met ons op voor uw drukwerk in Epe en Vaassen.

Duurzaam Drukken - Gepersonaliseerd Drukwerk - Digitaal Drukwerk -

Duurzaam Drukwerk in de omgeving Epe en Vaassen

 

Bij Drukkerij Bredewold in de omgeving van Epe en Vaassen kunt u terecht voor duurzaam drukwerk. We zijn door de jaren heen meebewogen met de vraag naar duurzaam drukwerk. Onze digitale pers, de HPIndigo7900, produceert CO2-neutraal. Daarnaast drukken we standaard op FSC-gecertificeerd papier en verpakken en verzenden we onze producten in duurzame verpakkingen.

Niet alleen binnen onze productie hebben er duurzame veranderingen plaatsgevonden, ook hebben we recentelijk ons pand weer verder verduurzaamd. Zonnepanelen en een warmtepomp zijn geïnstalleerd om gebruik te maken van duurzame energiebronnen. Bovendien zorgt ons geavanceerde klimaatbeheersingssysteem voor comfort en energie-efficiëntie. Zo blijven we meegaan met de tijd en zijn we klaar voor een duurzame toekomst. Kies voor duurzaam drukwerk bij Drukkerij Bredewold in Epe en Vaassen.

Wij bieden de volgende drukwerk diensten aan:

 1. Lamineren: Dit houdt in dat een dunne laag plastic of folie wordt aangebracht op het drukwerk, meestal om het te beschermen tegen slijtage, vocht en vlekken. Er zijn glanzende, matte en satijnachtige laminaten beschikbaar.
 2. Vernissen: Een transparante laklaag die over het drukwerk wordt aangebracht om het te beschermen en het oppervlak een glanzende, matte of zijdeachtige uitstraling te geven.
 3. Spot UV-lak: Hierbij wordt een glanzende lak aangebracht op specifieke delen van het drukwerk om bepaalde elementen, zoals logo’s of afbeeldingen, extra te laten opvallen.
 4. Foliedruk: Met foliedruk wordt een dunne laag metaalfolie, zoals goud, zilver of holografisch materiaal, aangebracht op het drukwerk. Dit zorgt voor een opvallend glanzend effect.
 5. Reliëfdruk: Ook wel bekend als embossing en debossing, waarbij bepaalde delen van het drukwerk verhoogd of verlaagd worden gemaakt voor een tastbaar effect.
 6. Stansen: Met stansen worden specifieke vormen uit het drukwerk uitgesneden om interessante en ongebruikelijke vormen te creëren, zoals uitgesneden visitekaartjes in de vorm van een logo.
 7. Bindingsopties: Drukwerk kan op verschillende manieren worden gebonden, zoals geniet (nieten), gelijmd (lijmbinding), spiraalbinding, wire-o binding, en hardcoverbinding voor boeken en tijdschriften.
 8. Rillen: Bij drukwerk zoals folders en kaarten kan rillen worden toegepast om vouwlijnen te maken, zodat het papier gemakkelijk en netjes kan worden gevouwen.
 9. Perforatie: Hierbij worden kleine gaatjes of lijnen in het papier aangebracht, waardoor bepaalde delen van het drukwerk gemakkelijk kunnen worden afgescheurd, zoals coupons of afscheurbare stroken.
 10. Bindwijzen: Afhankelijk van het type drukwerk kunnen verschillende bindwijzen worden toegepast, zoals genaaide bindwijzen, geniete bindwijzen, wire-o bindwijzen en meer.
 11. Opplakken: Dit houdt in dat een dunner vel papier of ander materiaal wordt aangebracht op een steviger substraat, zoals karton of foamboard, om het drukwerk extra stevigheid te geven.

 

Lees meer over:

Benieuwd wat wij voor jou kunnen doen?

Maak een afspraak
© 2023 Bredewold Communicatievormgevers