Fotoverslag Muskathlon Uganda

september 14, 2016
Bredewold

Hieronder een foto verslag van mijn Muskathlon in Uganda. Hierbij wil ik iedereen bedanken voor het meeleven en de mooie giften voor Compassion. In totaal heeft mijn Muskathlon mede dankzij jullie 14.050,00 euro opgeleverd voor Compassion.

Tijdens de reis hebben we projecten van Compassion bezocht en zijn we bij sponsorkinderen thuis geweest. Ook heb ik ons eigen sponsorkindje Traisy mogen ontmoeten. Op deze manier heb ik mogen zien en horen wat het werk van Compassion betekend voor de mensen in Uganda. En ja het is echt van levensbelang! Het was een erg indrukwekkende reis waarin je maar weer eens beseft hoe goed we het hier hebben in Nederland en hoe hard andere mensen onze hulp nodig hebben.

Wil je meer informatie over de Muskathlon of zelf meedoen 😉 ? Ik neem graag de tijd om deze ervaringen met je te delen. Hartelijke Groet Gerben Bredewold

Complete nieuwsoverzicht