Geboortekaartjes met folie

Bij de komst van je kindje wil je een geboortekaartje dat echt bijzonder is. Met geboortekaartjes met folie van Bredewold Communicatievormgevers voeg je een vleugje luxe en sprankeling toe aan de aankondiging van je kindje. Of je nu een eigen ontwerp hebt of wilt dat wij er een voor je maken, bij ons vind je geboortekaartjes met folie in diverse formaten die aan al je wensen voldoen. Lees verder om te ontdekken hoe je jouw unieke geboortekaartjes met folie kunt bestellen.

Unieke geboortekaartjes met folie

Bredewold Communicatievormgevers begrijpt dat je wilt dat je geboortekaartjes uniek zijn en perfect passen bij jouw stijl en persoonlijkheid. Daarom bieden wij de mogelijkheid om je eigen ontwerp aan te leveren of om een ontwerp door ons te laten maken. Met foliedruk voegen we een luxueuze en glinsterende afwerking toe aan je geboortekaartjes, waardoor ze gegarandeerd opvallen en indruk maken op je vrienden en familie.

Diverse formaten voor elke voorkeur

Wij begrijpen dat iedereen verschillende voorkeuren heeft als het gaat om het formaat van geboortekaartjes. Daarom bieden wij geboortekaartjes met folie in diverse formaten. Of je nu de voorkeur geeft aan een compact formaat dat gemakkelijk in een envelop past of juist wilt uitpakken met een groter formaat om alle belangrijke details van je pasgeborene te tonen, bij ons vind je de juiste maat die aansluit bij jouw wensen.

Eigen ontwerp of ontwerp door ons

Ook geven we je de keuze om je eigen ontwerp aan te leveren of om een ontwerp door ons te laten maken. Als je zelf een creatief brein hebt en een uniek ontwerp wilt creëren, dan bieden wij de mogelijkheid om jouw ontwerp te laten drukken op de geboortekaartjes met folie. Als je liever wilt dat onze ervaren ontwerpers een prachtig ontwerp voor je maken, dan staan wij voor je klaar om je te helpen. Op die manier krijg je geboortekaartjes die helemaal naar jouw smaak zijn.

Bestel jouw unieke geboortekaartjes met folie

Wij streven ernaar om de aankondiging van de geboorte van je kindje extra speciaal te maken. Met onze geboortekaartjes met folie creëer je een unieke en sprankelende boodschap die de blijde gebeurtenis perfect weergeeft. Of je nu kiest voor een eigen ontwerp of een ontwerp door ons laat maken, wij zorgen ervoor dat jouw geboortekaartjes met folie tot in de puntjes verzorgd worden. Bestel vandaag nog en maak van de geboorte van je kindje een onvergetelijk moment.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen doen?

Maak een afspraak
© 2023 Bredewold Communicatievormgevers