Geert’s laatste ‘werkdag’

juni 10, 2015
Bredewold

Vrijdag 29 mei 2015 was het dan zover Geert Bredewold (oprichter van Bredewold) zijn laatste werkdag was aangebroken. Na 36,5 jaar hard werken bij Bredewold gaat hij genieten van zijn welverdiende pensioen.

De laatste ‘werkdag’ voor Geert was een dag vol verassingen. Geert was namelijk van plan zijn laatste dag gewoon aan het werk te gaan. Hier volgt een verslag van deze mooie dag. In alle vroegte hebben we een oude DAF bij Geert afgeleverd. Dit was de eerste auto waarmee Geert in 1978 van Wijhe naar Wezep pendelde. Om 8 uur kwamen Geert en Willemien in de Daf aan bij Bredewold. Hier stonden we met z’n allen hun op te wachten en werden ze enthousiast binnengehaald. Bij Bredewold hebben we heerlijk ontbeten met het hele team. Daarna met z’n allen richting Meppel, waar de kinderen van Geert en Willemien hen stonden op te wachten. Geert kreeg de opdracht om ons een rondleiding te geven in het drukkerij museum. Zo kon hij ons nog eens precies vertellen hoe het allemaal begon.

“Geert hartelijk bedankt voor de mooie jaren samen!”

Daarna ging het in colonne richting Elburg. Hier zijn we met drie botters het IJsselmeer opgegaan waar we een heerlijke middag gezeild hebben onder genot van een hapje en een drankje. We hebben de dag afgesloten bij Natuurijk Goed in Oosterwolde. Hier hebben we heerlijk gegeten, gedronken, gespeecht, gelachen en oude verhalen de revue laten paseren. Geert bedankt voor alle mooie jaren samen en bedankt voor wat je voor ons in Bredewold achterlaat. Geniet! Wij gaan weer… Lekker werken!