Gepersonaliseerd drukwerk

Home » Gepersonaliseerd drukwerk

Het is bewezen dat gepersonaliseerd drukwerk en gericht en persoonlijk communiceren meer resultaat oplevert. Onze HP Indigo digitale drukpers maakt dat mogelijk! Zo kunt u brieven maar ook DM-acties, verpakkingen een persoonlijk tintje geven natuurlijk in tekst maar ook in beeld. We kunnen persoonlijke gegevens van uw klant of van zijn bedrijf bijvoorbeeld in foto’s laten terug komen. 

Maar u kunt in uw personalisatie nog een stap verder gaan. Met Variabel Data Printing kunt u uw brochure of folder volledig op de ontvanger toespitsen in beeld en tekst. Zo krijgt de ontvanger alleen de informatie of aanbiedingen waarin hij of zei geïnteresseerd is. Hoe effectief wilt u het hebben? Het mooie van digitaal drukken is dat je betaalbaar gepersonaliseerd kunt drukken vanaf 1 stuk. We hebben de programmatuur in huis om zowel digitaal als geprint uw klanten optimaal en effectief te informeren.

Waarom personalisatie
• Bij 1 op 1 marketing campagnes is de respons 4 keer zo hoog
• Consumenten kopen 41% meer van retailers wanneer ze gepersonaliseerde e-mails van hen ontvangen
• Volgens Econsultany wil 75% van de consumenten graag gepersonaliseerde boodschappen en aanbiedingen van merken ontvangen.
• Volgens een onderzoek nam het aantal directe orders toe van 2% zonder personalisatie naar 9% met de gepersonaliseerde mailing

“We hebben de programmatuur in huis om zowel digitaal als geprint uw klanten optimaal en effectief te informeren.”

Benieuwd hoe u nog effectiever kunt communiceren zowel in print als digitaal, neem contact op met Fred Mensink voor een vrijblijvend gesprek 038-3763390 of mail naar fred@bredewold.nl