Bredewold is Goed Bezig!

juni 22, 2016
Bredewold

Goed Bezig – JOGG heeft twee nieuwe partners: Bredewold. Creactie, web & print uit Wezep en Supermarkt Plus van den Hoven Heerde – Wezep! Voorafgaand aan het officiële moment zetten zij hun handtekening onder een tweejarig partnerschap. Bredewold en Plus van den Hoven helpen hiermee Goed Bezig – JOGG met de aanpak om de gezonde keuze makkelijker te maken.

Goed Bezig – JOGG partners
Voorafgaand aan de officiële opening zetten Gerben Bredewold (www.bredewold.nl) en Dick van den Hoven (Plus van den Hoven) hun handtekening onder een tweejarige overeenkomst met Goed Bezig – JOGG. Beide partijen ondersteunen Goed Bezig om gezondheid in de gemeente te stimuleren. Dit doen ze beiden vanuit hun eigen kracht.

Bredewold gaat Goed Bezig – JOGG in vormgeving en drukwerk ondersteunen en treedt op als ambassadeur van Goed Bezig – JOGG.

Plus van den Hoven levert gezonde producten bij activiteiten van Goed Bezig en legt daarnaast zichtbaar de verbinding naar gezondheid en Goed Bezig op de winkelvloer en in het sponsorbeleid. Bijvoorbeeld door sportactiviteiten te promoten via tv-schermen in de winkel en in het zicht alternatieve gezonde keuzes aan te bieden bij snoepfestijnen. Samen met SNS Bank Wezep, die een bijdrage doet in de DrinkWater! en Snoepgroente campagne, staat het aantal partners van Goed Bezig – JOGG hiermee op drie.

JOGG
De gemeente Oldebroek is sinds september 2014 een JOGG-gemeente. JOGG is een aanpak die bewezen effectief is om de stijging van overgewicht bij kinderen en jongeren om te zetten in een daling. De kracht van de JOGG zit in de gezamenlijke aanpak en het herhalen van dezelfde boodschap. Op school, op straat, in de supermarkt, maar ook thuis wordt het daardoor makkelijker om gezonder te leven.