Huisstijl Salut, tastbaar herinneren

januari 13, 2017
Bredewold
Na een interessante brainstorm zijn we aan de slag gegaan met de huisstijl voor Salut. Een eigenzinnig en professioneel lettertype in combinatie met het beeldmerk vormen een herkenbaar logo voor een eigenzinnig merk. Het uit het lettertype samengestelde beeldmerk moet doen denken aan het inspirationele van ‘een kaarsje branden’. Het krachtige logo in samenwerking met sferische fotografie zorgen voor een mooie balans in de huisstijl. Dankzij het huisstijlhandboek kan Salut nu aan de hand van de gestelde richtlijnen consistent items doorontwikkelen.
Over Salut

Salut is een nieuwe webwinkel in rouwkaarten e.a. rouwdrukwerk, zoals bidprentjes en bedankkaarten. De rouwmarkt is nog vrij traditioneel en weinig online. “Salut daarentegen wil een moderne winkel worden met een frisse uitstraling. Niet te zwaar, maar wel met gevoel. En niet zakelijk”, zegt Judith van der Leeden namens het bedrijf. De winkel wordt in januari gelanceerd, maar de huisstijl en website staan al helemaal klaar. “Een online winkel kan misschien koud en afstandelijk overkomen. Wij willen juist persoonlijk rouwdrukwerk maken mèt de klant. Het moderne komt terug in de frisse en lichte uitstraling. Het persoonlijke en de beleving komt deels terug in het beeldmerk bij het logo en beelden die we gebruiken. Het persoonlijke moet straks vooral ook terugkomen in het contact met de klant.” “In onze communicatie willen we de nadruk leggen op het gemak en het ontzorgen. Wij willen op een eigentijdse en frisse manier binnen een traditionele markt het verschil maken in gemak, techniek, bereikbaarheid, maar ook sfeer en uitstraling van de website en onze kaartontwerpen.”

 

Bekijk de website van Salut.nl
Nieuwsgierig naar wat Bredewold voor u kan betekenen?

Bent u ook toe aan een nieuwe huisstijl of een restyle van uw bestaande huisstijl en wilt u meer weten of eens doorpraten? Bel of mail Gerben Bredewold 038 – 376 33 90 mail gerben@bredewold.nl. U kunt ook geheel vrijblijvend ons kennismakingsmagazine aanvragen via onze site.

Bestel gratis magazine #LekkerWerken Complete nieuwsoverzicht