Huisstijl Wijnne Techniek en Advies

september 14, 2016
Bredewold

Voor Wijnne Techniek en Advies hebben we een nieuwe huisstijl ontworpen. Uit het font hebben we een bouwsteen gehaald waarmee we het logo hebben gevormd. Het staat voor het advies en de begeleiding bij gecompliceerde constructies. Een mooi en strak staaltje techniek.

Wijnne techniek en advies is een ervaren zzp’er die opdrachtgevers adviseert in en begeleid bij gecompliceerde bouwprojecten.

Starterspakket
Met het starterspakket gaat u goed van start. Het pakket is speciaal ontwikkeld voor de startende ondernemer die met een beperkt budget toch professioneel van start wil gaan met zijn nieuwe onderneming.
 U krijgt een professioneel logo, en een huisstijl die we kunnen toepassen op verschillende uitingen naar keuze. Ook kunnen wij voor een gereduceerde prijs een eigentijdse responsive website voor u maken die bovendien ook goed vindbaar is in de zoekmachines.

Werkwijze

Orientatiefase: samen met u nemen we de opdracht door zodat we weten wat u doet en wat u aanspreekt.
Ontwerpfase: Aan de hand van deze briefing maken onze grafische vormgevers een eigen en uniek ontwerp dat aansluit op uw onderneming. Tijdens de presentatie worden onder andere de keuze voor kleur, vorm, typografie en fotografie besproken.
Detailleringsfase: Op basis van de uitkomsten van de presentatie worden eventuele wijzigingen verwerkt en daarna start de detaillering van de gewenste uitingen.

“YOU NEVER GET A SECOND CHANCE TO MAKE A FIRST IMPRESSION”

Maak een vrijblijvende afspraak
We zetten onze expertise, ervaring en ons enthousiasme graag in om samen met u iets goeds neer te zetten en zo een goede start te maken. Meer weten of eens doorpraten? Bel Gerben Bredewold 038 – 376 33 90 of mail gerben@bredewold.nl

 

Complete nieuwsoverzicht