Bredewold investeert…

februari 23, 2016
Bredewold

Investeert in uw drukwerk
Vorige week is onze nieuwe fullcolour offset drukpers geïnstalleerd en is inmiddels in productie! Een volledig geautomatiseerde pers voor de hogere oplages. Wij drukken nog altijd in eigen huis waardoor wij snelheid, service en kwaliteit kunnen blijven garanderen! Naast deze nieuwe pers staat onze HP indigo 7500 voor de kleinere oplages en gepersonaliseerd drukwerk. We zijn super trots op ons nieuwe en actuele machinepark. Wilt u de nieuwe machine in actie zien wij laten hem graag aan u zien mail naar info@bredewold.nl en we maken een afspraak voor een leuke rondleiding.

Investeert in huisstijl management
We hebben een nieuw huisstijl management pakket waarin u repeterende opdrachten zelf kunt opmaken, beheren en bestellen. Visitekaartjes, advertenties, flyers maar ook digitale toepassingen. Uw opdrachten worden rechtstreeks onze productie omgeving ingeschoten zo worden uw opdrachten nog sneller verwerkt. Dat scheelt tijd en geld.

Investeert in Warehousing
Maar ook is uw eigen voorraad af te roepen of in te zien zodat u altijd een actueel inzicht heeft in uw drukwerk en promotie voorraden. Zo kunt u per locatie bestellen en houdt het totaal overzicht op uw voorraad en bestel geschiedenis.

Meer informatie
Wilt u ook gebruik maken van ons nieuwe huisstijl managementpakket mail dan naar info@bredewold.nl en wij nemen contact met u op voor een vrijblijvende demonstratie.