Huisstijl Nicolet Hoorn Makelaardij

september 5, 2016
Bredewold

Bredewold feliciteert Nicolet Hoorn met haar nieuwe huisstijl en website voor Nicolet Hoorn Makelaardij. Bredewold heeft een typografisch logo ontworpen waarbij de N omgebouwd is naar de vorm van een huis. Deze vorm is de basis voor de hele huisstijl en vlak verdeling. Samen met het kleurgebruik is het een mooie eigentijdse huisstijl geworden. Het was een erg leuke samenwerking en we wensen Nicolet heel veel succes met haar nieuwe onderneming!

Nicolet Hoorn Makelaardij
“Bij Nicolet Hoorn Makelaardij in Wezep maken we graag tijd voor je om kennis te maken. Want we horen graag jouw persoonlijke verhaal, zodat we samen de beste woning in de omgeving van Wezep voor je kunnen vinden of de personen die passen bij jouw huidige woning. Verkopen in en rond Wezep is bij Nicolet Hoorn makelaardij meer dan het passeren van een huis. En een woning aankopen is het verwezenlijken van jouw droom, daarvan zijn we ons zeer bewust. Naast het menselijke, houden we daarom ook graag de zakelijke en juridische aspecten voor je in het oog.”

Nieuwsgierig naar wat Bredewold voor u kan betekenen?
Met een frisse blik bekijken de medewerkers van Bredewold bij iedere opdracht welk communicatiemiddel of -middelen nodig zijn. En dan gaan we aan de slag. We zetten onze expertise, ervaring en ons enthousiasme graag in om samen met u iets goeds neer te zetten. Meer weten of eens doorpraten? Bel of mail Gerben Bredewold 038 – 376 33 90 mail gerben@bredewold.nl

Complete nieuwsoverzicht