Huisstijl Konfidence met de K van karakter

oktober 12, 2017
Bredewold

Marieke Zoeteweij coacht mensen die vragen hebben rondom hun persoonlijke en professionele ontwikkeling, coacht leidinggevenden en geeft trainingen.

“Als coach heb ik mijn bedrijf Konfidence genoemd. Dit is de kern van mijn manier van coachen”, zegt Marieke. “Bouwen aan (zelf)vertrouwen met de K van karakter. Het begint bij vertrouwen in jezelf, daarna in de ander. Met als mooi gevolg de groei van vertrouwen in elkaar, wat leidt tot het bundelen van krachten.”

Beeldmerk ontstaan vanuit de letter K

Bredewold ontwierp het logo, de huisstijl en de website. Het logo is ontstaan vanuit de letter K van Konfidence. Vanuit de K is een korenschoof gestileerd, wat staat voor de oogst die we in het vooruitzicht hebben. Het is een mooie strakke typografische vorm geworden, die symbool staat voor het bedrijf van Marieke.

“We hebben een aantal gesprekken met elkaar gehad en van daaruit heeft Bredewold een prachtig en krachtig logo ontworpen. Ik ben onder de indruk! Super om te zien! Hun grote betrokkenheid en voortvarendheid gaven mij direct een gevoel van vertrouwen: dit zijn vakmensen en ik kan dit uit handen geven: zij kunnen dit veel beter dan ik!”

“Het logo omvat erg veel. Om een greep te doen, het staat niet alleen voor wortel en persoonlijke groei, maar ook voor toekomstperspectief. Spiegelen doe ik tijdens het coachen en dit kan ook met het logo: het logo is dan hetzelfde zodat het tegelijk een korenschoof is, een metafoor van oogsten. Wat me ook enorm aanspreekt, is dat de K van Konfidence in het logo terug komt als krachtig en blij persoon.”

Website zonder opsmuk, heldere opbouw, mooi overzichtelijk

“De website geeft bovendien een heel goed beeld van wie ik ben en wat ik bied. Dat is ook de reactie die ik van anderen die de website hebben gezien krijg: ‘Wauw, dit ben jij! Open, toegankelijk, uitnodigend en warm.’ Geen opsmuk, heldere opbouw, mooi overzichtelijk. Bredewold heeft de sfeer heel treffend weten neer te zetten.”

 

Bestel gratis magazine #LekkerWerken Complete nieuwsoverzicht
Nieuwsgierig naar wat Bredewold voor u kan betekenen?

Met een frisse blik bekijken de medewerkers van Bredewold bij iedere opdracht welk communicatiemiddel of -middelen nodig zijn. En dan gaan we aan de slag. We zetten onze expertise, ervaring en ons enthousiasme graag in om samen met u iets goeds neer te zetten. Bent u ook toe aan een nieuwe huisstijl of een restyle van uw bestaande huisstijl en wilt u meer weten of eens doorpraten?
Bel of mail Gerben Bredewold 038 – 376 33 90 mail gerben@bredewold.nl. U kunt ook geheel vrijblijvend ons kennismakingsmagazine aanvragen via onze site.