Lenteheuvel. Een plek om te zijn!

april 20, 2016
Bredewold

Voor Lenteheuvel zijn we aan de slag gegaan om te zorgen dat hun diensten maar ook de producten beter onder de aandacht komen. Ze verlenen namelijk niet alleen zorg maar bieden ook producten aan. Bij Bredewold hebben we meegedacht hoe je dat het beste kunt communiceren. We hebben dit vertaald in een nieuwe huisstijl en hebben deze doorgevoerd in diverse reclame uitgingen en belettering.

“Lenteheuvel wil mensen met een zorgvraag een veilige woon-leer-werkplek bieden. We willen alle zorg en aandacht leveren die nodig is om mensen een uitgangspositie te geven om zich maximaal te ontplooien. We willen mensen helpen bij het zoeken naar oplossingen, kansen bieden en een netwerk zijn van mensen die elkaar tot hand en voet kunnen zijn. Lenteheuvel wil mensen in hun kracht zetten! Kleinschaligheid en kwaliteit staan voor ons voorop. Mensen krijgen bij ons veel persoonlijke aandacht.”

“De nieuwe huisstijl brengt de diensten maar ook de producten onder de aandacht”

Een plek om te zijn!
Bij lenteheuvel werken de mensen mee aan de producten die verkocht worden. Het erf van de prachtige boerderij is zo ingericht dat het prettig toeven is. Er is een leuke cadeau winkel een mooi terras met een thee schenkerij. Maar ook kunt u de dieren bekijken of plantjes kopen voor in uw tuin. Kortom er is van alles te beleven en u bent van harte welkom.

Sluit uw huisstijl nog aan bij uw bedrijfsactiviteiten
Is uw logo, huisstijl of website nog wel helemaal up to date? Wij helpen u graag bij het verbeteren van uw bedrijfsuitstraling maak een vrijblijvende afspraak met Gerben Bredewold, 038 376 3390 of mail gerben@bredewold.nl