Logo en huisstijl ontwerp PolyPlus

juni 6, 2016
Bredewold

Een nieuwe uitstraling voor PolyPlus Bredewold ontwierp logo en huisstijl.

Na een inspirerend bezoek aan deze producent in Assen, een brainstormsessie en een tijd vastbijten in het ontwerp presenteren we met trots deze nieuwe huisstijl.
Het onderscheidend vermogen van de Polyplus dakgoten t.o.v. concurrerende producten is de enorme duurzaamheid door glasvezel verstevigd polyester in combinatie met een strakke coating. Dit bracht ons tot het ontwerp van het weefsel-raster welke de basis vormt van de Plus. + is de meerwaarde van Polyplus, uit deze elementen is het logo ontworpen.

PolyPlus
Polyplus Kunststoffen b.v. is al meer dan vijfentwintig jaar een gevestigde naam in de Nederlandse bouwwereld. De kunststof bouwproducten die ze maken, met name de polyester dakgoten, zijn van uitzonderlijke kwaliteit en staan bekend als het beste in hun soort.

Nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen?
Met een frisse blik bekijken de medewerkers van Bredewold. Creatie, web & print. bij iedere opdracht welk communicatiemiddel of -middelen nodig zijn. En dan gaan we aan de slag. We zetten onze expertise, ervaring en ons enthousiasme graag in om samen met u iets goeds neer te zetten.  Meer weten of eens doorpraten? Bel Gerben Bredewold 038 – 376 33 90.

Tags: logo ontwerp,