OM|WNN, woon- en lifestylemagazine

april 21, 2016
Bredewold

OmWonen inspireert inwoners van Epe en omgeving bij het inrichten van hun woon- en levensstijl: van het vormgeven van woning en interieur tot het invullen van werk en leven. Het magazine geeft ondernemers in Epe de kans om hun expertise op dit vlak te tonen en hun betrokkenheid bij de Eper samenleving te laten zien.

Gerben Bredewold was deel van het redactionele team en had een adviserende rol in de vormgeving en productie van het magazine. Een prachtige klus met als hoofdredacteur Bas Popkema, fotowerk van o.a. Ronald van der Ziel en vormgeving van Liselotte Baksteen. Idee voor het blad kwam van Eper ondernemers Rudo Baksteen, Janet van de Poll, Mark van Emmerik en Daniël Vos, super gaaf dat ze deze uitdaging aan zijn gegaan!

 

“Glossy magazine die expertise en betrokkenheid van ondernemer laat zien in Eper Samenleving”


Kick-off party!

20 April was de Kick-off Party van Regiomagazine OM|WONEN en was een groot succes! Bijna alle deelnemende ondernemers waren aanwezig bij Grand Café Cornelis. Echt weer een ouderwets feestje, het magazine is een top resultaat met goede vooruitzichten. Rudo Baksteen: “Trots en dankbaar Janet van de Poll, Mark van Emmerik, Daniël Vos, Bas Popkema, Liselotte Baksteen, Ronald van der Ziel, Martin Hogeboom, Gerben Bredewold, en alle deelnemende ondernemers. Het was een sprong in het diepe maar uiteindelijk meer dan de moeite waard!”

Magazines, periodieken en boeken
Bredewold is specialist in het vormgeven en produceren van hoogwaardige periodieken, magazines en boeken. Wilt u ook een boek of magazine maken samen met ons? Neem dan contact op met Gerben Bredewold 038 376 33 90 of mail gerben@bredewold.nl