Stage lopen als content marketeer bij Bredewold communicatievormgevers

Creatief, organisatorisch en zelfstandig. Klinkt dit als jou? Dat is top. Wij hebben namelijk een toffe stageplek voor jou als content marketeer. Maar hoe ziet een dag in het leven van een stagiaire content marketeer er eigenlijk uit? Je bedenkt socials voor alle kanalen, vult de contentkalender met toffe ideeën, tikt teksten weg én krijgt de vrijheid om zelf te komen met nieuwe ideeën.

Jij:

  • volgt een relevante hbo-studie: zoals (marketing) communicatie of commerciële economie;
  • vindt meewerken op kantoor geen probleem;
  • geniet ervan om verhalen te schrijven;
  • vindt het bedenken van nieuwe socials een fijne bezigheid;
  • vindt zelfstandig te werk gaan is helemaal oké;
  • vindt het geen probleem om koffie te pakken voor je collega’s. Geintje, we pakken het graag voor jou.

Kom stage lopen bij de leukste vormgeversstudio van Gelderland!

Wij zien onszelf als verhalenvertellers. Of eigenlijk verhalen vertalers. In verhalen van onze opdrachtgevers zoeken wij de essentie en vertalen dat naar inspirerende concepten, logo’s, huisstijlen, (online) campagnes en websites. Daarbij is de relatie met onze opdrachtgevers van wezenlijk belang. Elkaar begrijpen, inspireren, uitdagen en samen zoeken naar oplossingen. Dat kunnen wij alleen maar als wij ook binnen ons veelzijdige team elkaar begrijpen, inspireren en uitdagen. Met als doel: eerlijke en krachtige communicatiemiddelen met aansprekende en onderscheidende vormgeving.

Ben jij degene die we zoeken?

Twijfel niet en stuur een berichtje naar jeika@bredewold.nl. Graag zien wij in dit berichtje een motivatiebrief en CV. Of iets anders wat laat zien wie jij bent. Natuurlijk mag je ook een keer langs komen of neem een kijkje op onze website om ons beter te leren kennen!

Meer weten over het werk van Bredewold? Kijk dan eens bij ons werk. Of bekijk hier onze andere vacatures.

 

© 2021 Bredewold Communicatievormgevers