Stage lopen als office manager

Zoek jij een veelzijdige stage in een compacte organisatie? Waardoor er meer ruimte is voor eigen initiatief en het op doen van kennis. Wij ontdekken graag samen met jou waar je krachten liggen. Hoe je stagedag er precies uit komt te zien? Dat ligt aan jouw specialiteiten. Wat we je wel alvast kunnen zeggen, is dat je samen met je collega’s werkt aan vele onderdelen van office management zoals: personeelsadministratie, opstellen van facturen en budgettering.

Jij:

  • volgt een relevante hbo-studie: zoals Ad management of HR – management ;
  • vindt meewerken op kantoor geen probleem;
  • vindt het fijn om veelzijdig werk te doen;
  • vindt zelfstandig te werk gaan is helemaal oké;
  • vindt het geen probleem om koffie te pakken voor je collega’s. Geintje, we pakken het graag voor jou.

Kom stage lopen bij het leukste communicatiebureau van Zwolle en omstreken.

Wij zien onszelf als verhalenvertellers. Of eigenlijk verhalen vertalers. In verhalen van onze opdrachtgevers zoeken wij de essentie en vertalen dat naar inspirerende concepten, logo’s, huisstijlen, (online) campagnes en websites. Daarbij is de relatie met onze opdrachtgevers van wezenlijk belang. Elkaar begrijpen, inspireren, uitdagen en samen zoeken naar oplossingen. Dat kunnen wij alleen maar als wij ook binnen ons veelzijdige team elkaar begrijpen, inspireren en uitdagen. Met als doel: eerlijke en krachtige communicatiemiddelen met aansprekende en onderscheidende vormgeving.

Ben jij degene die we zoeken?

Twijfel niet en stuur een berichtje naar jeika@bredewold.nl. Graag zien wij in dit berichtje een motivatiebrief en CV. Of iets anders wat laat zien wie jij bent. Natuurlijk mag je ook een keer langs komen of neem een kijkje op onze website om ons beter te leren kennen!

Meer weten over het werk van Bredewold? Kijk dan eens bij ons werk. Of bekijk hier onze andere vacatures.

© 2021 Bredewold Communicatievormgevers