Stage lopen als grafisch vormgever (3e of 4e jaars)

Van visuals, animaties, logo’s tot huisstijlen. Bij ons kun je van alles leren op het gebied van vormgeving. Wij ontdekken graag samen met jou waar je krachten liggen. Hoe je stagedag er precies uit komt te zien? Dat ligt aan jouw specialiteiten. Wat we je wel alvast kunnen zeggen, is dat je samen met je collega’s werkt aan zowel offline als online uitingen. Allemaal met behulp van de nieuwste Adobe-programma’s.

Jij:

  • volgt een creatieve opleiding, zoals mediavormgever of mediamaker;
  • bent 3e of 4e jaars student;
  • vindt meewerken aan toffe en nieuwe concepten een zeer fijne uitdaging;
  • hebt enige ervaring met Adobe (Indesign, Illustrator en Photoshop);
  • bent een tikje eigenwijs en tegendraads;
  • hebt oog voor detail en liefde voor typografie.

Kom stage lopen bij de leukste vormgeversstudio van Gelderland!

Wij zien onszelf als verhalenvertellers. Of eigenlijk verhalen vertalers. In verhalen van onze opdrachtgevers zoeken wij de essentie en vertalen dat naar inspirerende concepten, logo’s, huisstijlen, (online) campagnes en websites. Daarbij is de relatie met onze opdrachtgevers van wezenlijk belang. Elkaar begrijpen, inspireren, uitdagen en samen zoeken naar oplossingen. Dat kunnen wij alleen maar als wij ook binnen ons veelzijdige team elkaar begrijpen, inspireren en uitdagen. Met als doel: eerlijke en krachtige communicatiemiddelen met aansprekende en onderscheidende vormgeving.

Ben jij degene die we zoeken?

Twijfel niet en stuur een berichtje naar gerben@bredewold.nl. Graag zien wij in dit berichtje een motivatiebrief en cv. Of iets anders wat laat zien wie jij bent. Natuurlijk mag je ook een keer langs komen of neem een kijkje op onze website om ons beter te leren kennen!

Meer weten over het werk van Bredewold? Kijk dan eens bij ons werk. Of bekijk hier onze andere vacatures.

 

© 2023 Bredewold Communicatievormgevers