Stage lopen als WordPress developer bij Bredewold communicatievormgevers

Wil je leren hoe je custom en thema WordPress websites bouwt? Als stagiair development gaan we je meenemen in de wereld van dynamische templates, de beste WordPress plug-ins en in het schrijven van JavaScript functies. Je werkt samen met onze designer en developer om schitterende designs te vertalen naar gebruiksvriendelijke pagina’s.

Jij:

  • volgt een relevante mbo-opleiding, zoals Web Development of Software Developer;
  • vindt meewerken aan het bouwen van websites en webshops erg tof;
  • hebt al wat ervaring met WordPress;
  • leert graag meer over HTML/CSS en Sass/JavaScript;
  • wordt graag uitgedaagd om nieuwe dingen te leren;
  • denkt mee bij de stappen die we zetten.

Kom stage lopen bij de leukste vormgeversstudio van Gelderland!

Wij zien onszelf als verhalenvertellers. Of eigenlijk verhalen vertalers. In verhalen van onze opdrachtgevers zoeken wij de essentie en vertalen dat naar inspirerende concepten, logo’s, huisstijlen, (online) campagnes en websites. Daarbij is de relatie met onze opdrachtgevers van wezenlijk belang. Elkaar begrijpen, inspireren, uitdagen en samen zoeken naar oplossingen. Dat kunnen wij alleen maar als wij ook binnen ons veelzijdige team elkaar begrijpen, inspireren en uitdagen. Met als doel: eerlijke en krachtige communicatiemiddelen met aansprekende en onderscheidende vormgeving.

Ben jij degene die we zoeken?

Twijfel niet en stuur een berichtje naar jeika@bredewold.nl. Graag zien wij in dit berichtje een motivatiebrief en CV. Of iets anders wat laat zien wie jij bent. Natuurlijk mag je ook een keer langs komen of neem een kijkje op onze website om ons beter te leren kennen!

Meer weten over het werk van Bredewold? Kijk dan eens bij ons werk. Of bekijk hier onze andere vacatures.

© 2021 Bredewold Communicatievormgevers