Klaar voor de start…

Met het starterspakket van Bredewold communicatievormgevers ga je goed van start. Het starterspakket is speciaal ontwikkeld voor de startende ondernemer die met een beperkt budget toch professioneel van start wil gaan met zijn nieuwe onderneming.

Je krijgt een professioneel logo en een huisstijl die we kunnen toepassen op verschillende uitingen nar keuze. Ook kunnen wij voor een gereduceerde prijs een eigentijdse responsive website voor je maken die bovendien ook goed vindbaar is in de zoekmachines.

Online Marketing

Wil je meer doen aan je online zichtbaarheid? Wij denken graag met je mee zodat jij een mooie online strategie kan opzetten. Denk aan social media berichten of campagnes, blogs voor op je website, mooie foto’s of video’s die je zowel op je website kan gebruiken als op social media. Ook helpen we je graag met het vullen van je website en het schrijven van teksten.

Werkwijze

Stap 1, de oriëntatiefase: samen met jou nemen we de opdracht door. Neem ons mee in jouw wereld en laat ons zien wat je doet en wat je aanspreekt.

Stap 2, de ontwerpfase: aan de hand van de briefing uit de oriëntatiefase maken onze grafisch vormgevers een eigen en uniek ontwerp dat aansluit bij jouw organisatie. Tijdens een presentatie worden de ideeën gepresenteerd en de keuzes voor kleur, vorm, typografie en fotografie besproken.

Stap 3, detailleringsfase: op basis van de uitkomsten van de presentatie worden eventuele wijzingen in het ontwerp aangepast. Om vervolgens te starten met de detaillering van de gewenste uitingen.

Maak een vrijblijvende afspraak

We zetten onze expertise, ervaring en enthousiasme graag in om samen met jou iets moois en goeds neer te zetten. Zodat jij een goede start kan maken.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen doen?

Maak een afspraak
© 2023 Bredewold Communicatievormgevers