Starterspakket

Met het starterspakket ga je goed van start. Het pakket is speciaal ontwikkeld voor de startende ondernemer die met een beperkt budget toch professioneel van start wil gaan met zijn nieuwe onderneming.

Je krijgt een professioneel logo, en een huisstijl die we kunnen toepassen op verschillende uitingen naar keuze. Ook kunnen wij voor een gereduceerde prijs een eigentijdse responsive website voor je maken die bovendien ook goed vindbaar is in de zoekmachines. Bekijk ons werk

Werkwijze

Orientatiefase: samen met jou nemen we de opdracht door zodat we weten wat je doet en wat je aanspreekt.
Ontwerpfase: Aan de hand van deze briefing maken onze grafische vormgevers een eigen en uniek ontwerp dat aansluit op jouw onderneming. Tijdens de presentatie worden onder andere de keuze voor kleur, vorm, typografie en fotografie besproken.
Detailleringsfase: Op basis van de uitkomsten van de presentatie worden eventuele wijzigingen verwerkt en daarna start de detaillering van de gewenste uitingen.

Maak een vrijblijvende afspraak

We zetten onze expertise, ervaring en ons enthousiasme graag in om samen met jou iets goeds neer te zetten en zo een goede start te maken. Meer weten of eens doorpraten? Bel Gerben Bredewold 038 – 376 33 90 of mail gerben@bredewold.nl

YOU NEVER GET A SECOND CHANCE TO MAKE A FIRST IMPRESSION

Benieuwd wat wij voor jou kunnen doen?

Maak een afspraak
© 2023 Bredewold Communicatievormgevers