VSCO’61 beste presentatiegids van Nederland

juni 8, 2015
Bredewold

De presentatiegids 2014-2015 van VSCO’61 is uitgeroepen tot beste van Nederland. Dat maakte de BAV (Belangenorganisatie Amateur Voetbalverenigingen) zaterdag op haar jaarvergadering bekend. 

Colin Pelleboer, voorzitter van de presentatiegidscommissie van VSCO’61, nam uit handen van Henk van der Pol, bestuurslid van de BAV, de oorkonde met bijbehorende geldprijs in ontvangst. Hij was samen met een grote delegatie van de presentatiegidscommissie naar Apeldoorn gereisd, waar de jaarvergadering plaats vond. VSCO’61 won de Gulden Gids Award ook al in 2010. Hiermee is het de enige vereniging die deze prijs twee keer gewonnen heeft. Bredewold. Creatie, web & print. verzorgt al jaren de vormgeving van de reclame uitingen van VSCO’61 met elk jaar als hoogte punt de presentatiegids.

“Het is de enige vereniging die deze prijs twee keer gewonnen heeft.”

Jury-oordeel
“Als er één club is die de totale vereniging presenteert in hun gids, is het VSCO wel”, aldus jurylid Henk van der Pol. Hij prees de presentatiegids om haar grafische en fotografische kwaliteit. “De geur van de kleedkamer komt je tegemoet. Het is een zeer verzorgde gids en voor ons was de doorslaggevende factor dat jullie laten zien waar het om draait binnen een club: Mensen. In woord en beeld wordt dit fantastisch tot uitdrukking gebracht. Heden, verleden en toekomst, jong en oud, het komt allemaal aan bod”, oordeelde de jury.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden qua grafische vormgeving en drukwerk voor uw club?
Neem contact op met Gerben Bredewold 038 – 376 33 90, Bredewold. Activeert!