Website beveiliging

Bescherm je website of webshop tegen hackers

 

Bescherm je website: Voor jouw bedrijf, collega’s en klanten

Wanneer je als bedrijf veel klantgegevens in bezit hebt en er veel transacties plaatsvinden op je website, is het van essentieel belang om de beveiliging van je website serieus te nemen. WordPress is een van de meest gebruikte websystemen ter wereld en trekt helaas ook de aandacht van hackers en cybercriminelen. Een moeilijk wachtwoord kiezen is niet meer voldoende om je website te beschermen tegen geavanceerde cyberaanvallen.

Stefan Bredewold

Online specialist

afspraak maken

Bescherm betaal en persoonsgegevens

Als bedrijf ben je verantwoordelijk voor de bescherming van de persoonsgegevens van je klanten. Door je website of webshop regelmatig te laten controleren en updaten waar nodig, bescherm je niet alleen de gegevens van je klanten, maar ook de reputatie en continuïteit van je bedrijf.

 

Professionele beveiliging

Onze professionele beveiligingsdiensten kunnen je helpen om de beveiliging van je website of webshop te verbeteren en te voldoen aan de wet- en regelgeving op het gebied van gegevensbescherming. Wij zorgen voor regelmatige controles en updates om ervoor te zorgen dat je website of webshop beschermd blijft tegen de laatste bedreigingen en aanvallen.

Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen doen?

maak een afspraak

Gerealiseerde webtrajecten, websites, landingspagina's en webshops

┬ę 2023 Bredewold Communicatievormgevers