WordPress webshop laten maken?

WordPress Webshop

Een webshop kan een relatief goedkope optie zijn, omdat er geen fysieke winkel nodig is en er geen huur betaald hoeft te worden. Wel vraagt het opzetten van een webshop tijd en technische kennis. Door het gebruik van WordPress als basis voor onze webshops, kunnen we tijd en technische kennis besparen. Een WordPress webshop is eenvoudig te begrijpen en biedt snelle mogelijkheden om producten toe te voegen, prijzen aan te passen of productbeschrijvingen te bewerken. Dankzij onze ervaring met WordPress kunnen we snel en efficiënt webshops bouwen.

Stefan Bredewold

Online specialist

afspraak maken

UX Webshop

Er komen steeds meer webshops bij. Hierdoor krijg je te maken met veel concurrentie. Met ons UX (user experience) webdesign vergroten we jouw zichtbaarheid en de beleving van de klant. Vaak bekijkt meer dan de helft van jouw bezoekers de webshop via mobiel. Het is dus belangrijk bij een webshop laten maken dat er wordt gewerkt met een responsive design die gebruiksvriendelijk is voor mobiel. Ons team aan specialisten zorgen ervoor dat jouw webshop vanaf elk apparaat te gebruiken is.

Volledige ondersteuning

Bij ons krijg je volledige ondersteuning bij webdesign, webdevelopment en online marketing. Er wordt gezorgd voor een goed werkende webshop met opvallende huisstijl en USP’s, die de juiste doelgroep aanspreekt. Ook sturen we op een conversieverhogend design. Of je nu een start-up bent of een gevestigd bedrijf, dit doen wij voor zowel kleine als grote bedrijven.

SEO vriendelijke webshop

Met onze expertise in webdesign en SEO, kunnen wij jou helpen bij het opzetten van een SEO-vriendelijke webshop. Een SEO-vriendelijke webshop is essentieel om beter vindbaar te zijn in zoekmachines en meer organisch verkeer naar je webshop te genereren. Ook na de bouw kunnen onze specialisten jouw webshop beter vindbaar maken voor potentiële klanten met aanvullende diensten. Hierbij kun je denken aan (SEA) online advertenties en (SEO) zoekmachine optimalisaties. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op!

 

Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen doen?

maak een afspraak

Gerealiseerde webtrajecten, websites, landingspagina's en webshops

© 2023 Bredewold Communicatievormgevers