Website onderhoud en beheer

Waarom jij je website of webshop wil laten onderhouden en beheren

 

Bij een WordPress website is onderhoud heel belangrijk. Wekelijks, soms zelfs dagelijks, worden er updates uitgebracht voor WordPress. Als deze updates niet correct worden uitgevoerd kan dit onbehagelijke gevolgen hebben. Het zorgt ervoor dat hackers makkelijker je website kunnen hacken of dat je website ineens uit de lucht vliegt. Vervelend als je daardoor potentiële klanten misloopt. Om dit te voorkomen zijn een extra paar handen en ogen van één van onze web specialisten niet overbodig. Binnen Bredewold wordt er dadelijks gewerkt aan web beheer, onderhoud en optimalisatie.

Stefan Bredewold

Online specialist

afspraak maken

Veel gemaakte onderhoud fouten

Vaak zien we dat klanten het eerst zelf proberen, maar zonder technische kennis van CMS-systemen, HTML codering en CSS is een website niet op de juiste manier te onderhouden. Hierdoor worden er vaak plugins geïnstalleerd, waardoor de website trager wordt en er voor zorgt dat er conflicten tussen de plugins ontstaan. Plugins zijn als het ware codes geschreven van mensen die je niet kent, door verschillende plugins te gebruiken kan het gebeuren dat je plugins installeert die elkaar tegen spreken. Door je website of webshop te laten beheren bij een webdevelopment bureau, worden de codes zo geschreven dat ze wel met elkaar communiceren. Hierdoor krijgt je website een snellere laadtijd en minder veiligheid issues.

 

Veel gemaakte beheer fouten

Webhosting is als het ware een opslagplek waarin de gegevens van je website worden bewaard. Van teksten en afbeeldingen tot video’s. Hoe beter de hosting, hoe sneller, veiliger en betrouwbaarder jouw website wordt. Wanneer je geen ervaring hebt met het bouwen van een website of webshop weet je niet waar op gelet moet worden, hierdoor wordt er snel gekozen voor een goedkope hostingpartij die toevallig in je zoekresultaten is verschenen. De eerste tijd zul je nog geen problemen merken, maar naar maten je website of webshop groeit, zul je zien dat er meer problemen ontstaan. Dit komt, omdat die hostingpartijen vaak duizenden websites in beheer hebben en veel websites op 1 service plaatsen om maar zo veel mogelijk geld binnen te halen. Ook is de klantenservice bij dat soort partijen erg slecht, kan er bijvoorbeeld alleen maar via de mail contact op worden genomen en duurt het een paar dagen voordat je reactie ontvangt. Bij ons wordt er altijd gekeken naar de type website of webshop, wanneer een website of webshop veel inhoud heeft, is er een grotere en betere server nodig. Wanneer dit nodig is, zorgen wij dat de juiste server wordt gekozen. Hierdoor zijn er minder fouten, werkt je website sneller en beter. Wanneer wij de website in beheer nemen, zorgen we dat jij onze sport gegevens ontvangt, zodat mocht er iets zijn met de website dat je ons snel kan bereiken.

Wat kun je van ons verwachten

  • Direct service voor websupport op werkdagen

  • Updates van plugins, thema’s en WordPress Core

  • Periodieke website checks door WP experts

  • Extra beveiliging van je website

  • Opschonen en updaten van je website

Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen doen?

maak een afspraak

Gerealiseerde webtrajecten, websites, landingspagina's en webshops

© 2023 Bredewold Communicatievormgevers