WordPress App

Eenvoudig je WordPress website omzetten naar een App

Je hebt veel tijd en moeite gestoken in het ontwerpen van de website en het creëren van content. Maar hoe zorg je ervoor dat je website toegankelijk is voor iedereen, ongeacht het apparaat dat ze gebruiken? Dit is waar een app van pas komt. Met een app kun je jouw merk op een nieuwe manier presenteren, met een geoptimaliseerde gebruikerservaring die is afgestemd op mobiele apparaten. Het biedt een intuïtieve en responsieve interface waarmee gebruikers snel en gemakkelijk toegang krijgen tot de inhoud van jouw website.

Stefan Bredewold

Online specialist

afspraak maken

Voordelen van een WordPress App 

Een app biedt ook toegang tot specifieke functies die beschikbaar zijn op mobiele apparaten, zoals pushmeldingen, camera-integratie en offline beschikbaarheid. Dit opent nieuwe mogelijkheden om gebruikers te betrekken en interactie te stimuleren. Met een app hebben gebruikers altijd jouw merk binnen handbereik. Ze kunnen je app op hun startscherm plaatsen en met één tik toegang krijgen tot je inhoud. Dit vergroot de merkbetrokkenheid en kan leiden tot een hogere klantloyaliteit. Bovendien vergroot je je zichtbaarheid in de app-winkels, wat nieuwe gebruikers kan aantrekken en je bereik kan vergroten. Een app biedt flexibiliteit en schaalbaarheid, waardoor je gemakkelijk nieuwe functies en updates kunt toevoegen. Je kunt je app aanpassen aan veranderende behoeften en trends, waardoor je altijd relevant blijft.

Voordelen van een WordPress app ontwikkelaar

Kies voor ervaren WordPress app ontwikkelaars hierdoor  kun je snel en efficiënt jouw website omzetten naar een app. Wij zorgen voor structuur, functionaliteit, branding en een geoptimaliseerde app-ervaring voor gebruikers. Door onze kennis zorgen wij voor een snellere laadtijd van de app en dat gebruikers een responsie ervaring hebben, wat essentieel is om hun betrokkenheid te behouden. Ook begeleiden wij je bij het publicatieproces in de app-winkels zoals de Apple App Store en Google Play Store, wij kennen de vereisten en richtlijnen van de platforms.

Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen doen?

maak een afspraak

Gerealiseerde webtrajecten, websites, landingspagina's en webshops

© 2023 Bredewold Communicatievormgevers