WordPress websites

Home » WordPress websites

Wij helpen u bij het professioneel opbouwen en ontwerpen van uw website. U moet daarbij denken aan doelgroep onderzoek, bedenken van de routing en stroomschema’s en ontwerpen van de pagina templates. Wij bouwen onze websites in WordPress.

Eenvoudig WordPress CMS systeem
Met de beste plug-ins van WordPress is het erg eenvoudig om uw website zelf te onderhouden en aan te passen. Het plaatsen van blog berichten op uw website zorgt voor betere vindbaarheid in de zoekmachines. Met de beheer systeem van WordPress kunt heel eenvoudig nieuwe berichten plaatsen en aanpassingen doen in tekst en beeld.

Vindbaarheid met SEO plug-ins.
Met een WordPress website bent u goed vindbaar in zoekmachines. De websites zijn gemakkelijk te indexeren, zijn logisch opgebouwd en geschikt voor mobiele apparaten (responsive). Het is erg belangrijk dat uw website goed gevonden word in google. Via speciale plug-ins kunt u zelf sturing geven aan u vindbaarheid en deze optimaliseren. Een website is een belangrijk communicatie middel voor nieuwe klanten, maar uw bedrijf moet natuurlijk wel eerst gevonden worden door uw potentionele klanten!

Met een WordPress website bent u goed vindbaar in zoekmachines.

Maak een vrijblijvende afspraak
We zetten onze expertise, ervaring en ons enthousiasme graag in om samen met u iets goeds neer te zetten en zo een goede start te maken. Bredewold activeert! Meer weten of eens doorpraten? Bel Gerben Bredewold 038 – 376 33 90 of mail gerben@bredewold.nl

wordpress-website