Hoop voor jongeren in 60 steden

december 28, 2017
Bredewold

De basis van ons werk is jongeren te laten ervaren hoe uniek ze zijn. Wat me drijft is mijn eigen jeugd, dat er een moment was dat ik dat zelf ook mocht ervaren. Wat is er mooier om dat door te geven?

Het thema van dit jaar is ‘hoop’. We zijn met Youth for Christ actief in 60 steden in Nederland, er werken 80 mensen in dienstverband en we hebben honderden vrijwilligers. Ons thema en onze missie werken we uit in allerlei vormen. Door sport, huiswerkbegeleidingsklassen, coachingstrajecten, meidenwerk, enzovoort. Alles voor de jongeren, wijkgericht. Ja, vaak de aandachtswijken waar de problematiek groter is en hoop niet vanzelfsprekend.

Ik was zelf een jongere die alles uitprobeerde en overal invulling aan probeerde te geven. Maar de echte invulling kwam pas toen ik Jezus leerde kennen. Dat is hoop; jongeren vanuit Gods liefde laten groeien.

Bredewold en Youth For Christ werken succesvol samen als het gaat om vormgeving en diverse concepten.

Bredewold activeert

Waarmee kunnen we jou in 2018 helpen om succesvoller te worden? Je klantenbestand activeren, je missie nieuwe woorden en beelden geven, je website vindbaar maken, een nieuwe product of merk introduceren? Laat ons via bredewold.nl/activeert weten waar jij mee aan de slag wil. Het is vrijblijvend en je krijgt van ons een gratis hardloopshirt. Zodat jouw jaar actief kan beginnen.

Bredewold activeert