Ook de Van Bruggen Adviesgroep gebruikt nu ons brandportal

Sinds een aantal jaren bieden we onze relaties een huisstijl managementsysteem aan. Je automatiseert daarmee de productie van huisstijldocumenten zoals briefpapier en visitekaartjes, advertenties, flyers en digitale uitingen. Zo kunnen jouw creatieve mensen weer met echt mooie dingen bezig zijn. De Van Bruggen Adviesgroep is één van de nieuwe klanten in ons Brandportal.

Lekker werken is niet eindeloos bezig zijn met kleine correcties op relatief eenvoudige huisstijldocumenten. Neem nu je visitekaartjes, dat moet toch zonder allerlei mailverkeer geregeld kunnen worden? Of beter nog, door mensen binnen je organisatie foutloos afgehandeld?

Steeds meer bedrijven maken gebruik van huisstijlmanagement. Jeika: “Met name voor bedrijven met meerdere vestigingen of een franchiseconstructie biedt dit uitkomst. De centrale organisatie en de franchisenemers hebben in een handomdraai hun folder, advertentie, Facebook Add, visitekaartje of aanbieding vormgegeven.”

Ze kunnen zelfs hun online campagnes in het systeem klaarzetten, maar ook banners, advertenties, schaalmodules, enzovoort.

Online campagnes automatiseren

Bredewold biedt dit softwarepakket in abonnementsvorm aan. Samen met klanten worden sjablonen klaargezet. “Daarin gaat het ene bedrijf verder dan het andere. Het leuke aan Van Bruggen Adviesgroep is dat ze daar heel veel aandacht aan hebben besteed. Ze kunnen zelfs hun online campagnes in het systeem klaarzetten, maar ook banners, advertenties, schaalmodules, enzovoort. Omdat ze er nu veel aandacht aan hebben besteed is het heel gebruiksvriendelijk geworden.”

Jeika: “We zien een grote toegevoegde waarde in het ontzorgen. De capaciteit van mensen wordt veel efficiënter ingezet. Standaard items worden grotendeels geautomatiseerd gemaakt. Vanzelfsprekend is dit een grote kostenbesparing.”

Bredewold verzorgt deze materialen, inclusief voorraadbeheer, picking en verzending naar de gewenste locatie.

Langhenkel Talenter Academie

Met ons huisstijlmanagementpakket helpen we dus bedrijven om gedecentraliseerd en snel te werken, zonder verlies van kwaliteit in de uitstraling. Maar er is meer. Sinds kort heeft Bredewold de reprodiensten van Langhenkel Talenter Academie op zich genomen. Het bedrijf verzorgt opleidingen, cursussen, trainingen en veranderingstrajecten. Zij bestellen hun studiematerialen en rapporten via de portal. Alle materialen in de huisstijl, inclusief pennen, notitieblokken en wat nog meer nodig is. Bredewold verzorgt deze materialen, inclusief voorraadbeheer, picking en verzending naar de gewenste locatie.

Interesse? Neem contact op:

Is je interesse gewekt? Neem dan contact op met Jeika Bredewold; jeika@bredewold.nl / 038-376 33 90

Benieuwd wat wij voor jou kunnen doen?

Maak een afspraak
© 2023 Bredewold Communicatievormgevers