COMMUNICATIE
VORMGEVERS
Diensten

 

ANIMATIE

 

Heb jij wel eens nagedacht over het maken of laten maken van een animatie, omdat je iets ingewikkelds eenvoudig wilt uitleggen? Of omdat je je online bereik wilt vergroten? Of gewoon omdat het iets leuks toevoegt aan jouw uitingen? 

WERKWIJZE

1

Samen zorgen we voor een goed script.

 

Samen bepalen we het doel van de animatie. Wat wil je vertellen? Hebben we het doel helder, dan beginnen we met het schrijven van een script. Zo bepalen we het verhaal van je animatie.

 

Belangrijk is dat we tijdens het schrijven van het verhaal rekening houden met je publiek. Wat willen ze eigenlijk zien? Door hierop in te spelen vergroten we het bereik én blijft de boodschap beter hangen.

2

We kiezen samen een animatiestijl.

 

De stijl van je animatie zorgt ervoor dat we de doelgroep op de juiste manier aanspreken. Heb je een huisstijl? Dan laten we graag jouw bekende kleuren en elementen terugkomen. Naast de kleuren en elementen, is het ook goed dat we vooraf nadenken over de bewegingen binnen je animatie. Moet iets speels, strak, vloeiend of haperend bewegen? Wat je doel ook is: wij bewegen met jouw wensen mee.

3

We tekenen een storyboard.

 

Je script en stijl voegen we samen in een storyboard: dit is eigenlijk een visuele weergave van je filmpje. Wat beweegt er waarheen en wanneer? Op deze manier krijgen we inzicht in wat we allemaal nodig hebben aan illustraties en hoelang je filmpje ongeveer gaat duren.

4

We regelen de juiste audio.

 

Audio is een heel belangrijk deel van je video. Wil je voice-overs gebruiken? We zorgen voor een kraakheldere opname en monteren deze onder de animatie. Wil je liever gebruikmaken van muziek? Dan timen we de bewegingen van je animatie op de muziek. Tot slot: geluidseffecten maken je video nog interessanter en helemaal af!

Breng jouw verhaal tot leven met animaties en video! Laat ons jouw ideeën omzetten in bewegende beelden en maak indruk op jouw doelgroep.

Contact pop-up

This field is for validation purposes and should be left unchanged.