COMMUNICATIE
VORMGEVERS
Overname

 

BEELDSPRAAK

 

bldsprk en Bredewold, samen zijn we sterker, dat is onze overtuiging. Onze ervaring, creativiteit en expertise gebundeld. We noemen ons werk communicatievormgeving. Vormgeven aan verhalen die ertoe doen.
Samen met onze opdrachtgevers zoeken naar de kern van het verhaal, vertaald in een visuele identiteit die past als een jas. Krachtig vormgegeven en toegepast op online en offline communicatiemiddelen. Middelen die ingezet worden met een doel. Om te doen wat ze moeten doen: informeren, overtuigen, inspireren. Daar werken we aan. Betrokken, effectief, oplossingsgericht en in nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers.
“Een mooie tijd met een mooi team. Met een deel van het team zijn we nu verhuisd naar Bredewold in Wezep. Strategisch meedenken met organisaties en creatieve concepten ontwikkelen. Samen met een enthousiast team van vakmensen om ons heen, in een organisatie die al tientallen jaren overtuigend werk levert.”
Per maart 2019 is bldsprk communicatievormgevers overgenomen door Bredewold. Bldsprk werkte ruim 20 jaar vanuit Zwolle aan communicatieprojecten. 

Actueel

Van pakkende blogs tot verrassende social media content – ik zet mijn expertise in om jouw merk te laten opvallen.

Contact pop-up

This field is for validation purposes and should be left unchanged.