COMMUNICATIE
VORMGEVERS

SEA

Search Engine Advertising (SEA) is een vorm van online adverteren waarbij je advertenties plaatst in zoekmachine. Met een SEA-campagne kun je snel en effectief meer bereik, leads en sales genereren. Laat jouw klanten zien dat jouw bedrijf online zichtbaar is en relevant is voor wat ze zoeken. Met een kort en krachtig verhaal trek je de aandacht van klanten en zet je hen aan tot actie, zoals het doen van aankopen of het invullen van formulieren.

Hoe werkt SEA?
 

Met SEA betaal je per klik op jouw advertentie. Dit betekent dat je alleen betaalt wanneer iemand daadwerkelijk op jouw advertentie klikt en naar jouw website wordt geleid. Dit maakt SEA een kosteneffectieve manier van adverteren, omdat je alleen betaalt voor resultaten die je daadwerkelijk hebt behaald. Om een succesvolle SEA-campagne op te zetten, is het belangrijk om de juiste zoekwoorden te selecteren die relevant zijn voor jouw bedrijf en doelgroep. Daarnaast is het van belang om aantrekkelijke advertenties te maken die de aandacht van de gebruiker trekken en hen aanzetten tot actie. Een ander belangrijk aspect van SEA is de landingspagina waarop de gebruiker terechtkomt na het klikken op de advertentie. Deze pagina moet relevant zijn voor de zoekopdracht van de gebruiker en aansluiten bij de boodschap van de advertentie. Door een goede landingspagina te creëren, kun je de kans vergroten dat de gebruiker overgaat tot actie, zoals het doen van een aankoop of het invullen van een formulier. Kortom, SEA is een krachtige tool om jouw online zichtbaarheid te vergroten en meer verkeer naar jouw website te genereren.

 

Gericht adverteren
 

Daarnaast kun je met SEA ook heel gericht adverteren op specifieke doelgroepen. Zo kun je bijvoorbeeld adverteren op basis van locatie, leeftijd, geslacht, interesses en zoekgedrag. Hierdoor kun je jouw advertenties tonen aan mensen die het meest relevant zijn voor jouw bedrijf en doelgroep, wat de kans vergroot dat zij daadwerkelijk overgaan tot actie.

 

Meer verkeer, meer conversie en meer leads

Ons team van marketingmedewerkers staat klaar om jou te helpen bij het opzetten en optimaliseren van jouw SEA-campagne. Wij bieden de volgende diensten aan:

 • Zoekwoorden onderzoek: wij helpen jou bij het selecteren van de juiste zoekwoorden voor jouw SEA-campagne.
 • Concurrentieanalyse: wij analyseren de concurrentie en helpen jou bij het opzetten van een effectieve SEA-strategie.
 • Campagne teksten, foto’s en video’s: wij helpen jou bij het maken van aantrekkelijke advertenties die de aandacht van de gebruiker trekken.
 • Opzetten Google Ads campagne: wij helpen jou bij het opzetten van een effectieve Google Ads campagne.
 • Inrichten Google Tag: wij zorgen voor een goede inrichting van Google Tag Manager zodat we campagnes goed kunnen meten.
 • Optimaliseren Google Ads campagne: wij optimaliseren jouw Google Ads campagne regelmatig om betere resultaten te behalen.
 • Landingspagina opmaak en optimalisatie: wij helpen jou bij het maken van relevante landingspagina’s die aansluiten bij jouw advertenties.
 • Advertentierapportages: wij stellen rapportages op om de prestaties van jouw SEA-campagne te meten en te verbeteren.
   
   
   

Actueel

Van pakkende blogs tot verrassende social media content – ik zet mijn expertise in om jouw merk te laten opvallen.

Contact pop-up

This field is for validation purposes and should be left unchanged.