COMMUNICATIE
VORMGEVERS

Klantcase

 

DOE JIJ MEE

 

Elke 2e zaterdag van maart vindt de Ren Voor Hun Leven-cross plaats in het Zwolse Bos bij Heerde. “In het begin was het kleinschalig en kwamen de deelnemers vooral uit ons eigen netwerk. Maar het wordt ieder jaar professioneler en een beetje groter.” vertelt Gerben Bredewold, één van de initiatiefnemers. 

BEDRIJVEN

Sinds de editie van 2019 kunnen ook bedrijventeams (per team max. 5 personen) meedoen aan de vijf kilometer bedrijvencross. Veel teams van diverse bedrijven deden mee met de strijd om de felbegeerde wisselbokaal. De afgelopen jaren heeft men binnen bedrijven ervaren dat dit goed voor de teambuilding is en bijdraagt aan de conditie en gezondheid van de medewerkers. Het zet bedrijven echt in beweging.

GOEDDOEL

 

Het geeft de organisatie veel energie om bezig te zijn met de voorbereidingen. En het is dan ook mooi om te zien dat steeds meer bedrijven zich aan de cross binden door middel van sponsoring. Dit hoeft niet alleen in geld, maar kan ook door het beschikbaar stellen van bedrijfsmiddelen. Hierdoor zijn elk jaar de kosten van het evenement volledig gedekt waardoor jouw inschrijfgeld geheel naar het goede doel kan gaan! Met elkaar een bijdrage leveren om de wereld een klein beetje mooier te maken.

MEEDOEN

 

Of meer weten over de cross en hardloopclinic? Kijk op de website: renvoorhunleven.nl voor meer informatie. Voor elke deelnemer is er na afloop een goed gevulde goodiebag inclusief hardloopshirt.

MOOIE MERKEN

 

De échte verhalen van gedreven organisaties en ondernemers vorm geven, versterken en een publiek geven. Dat is waarvoor we het doen. Dat creatieve proces is een feest voor ons en de mensen waarvoor we werken, omdat we beide voelen: we maken verhalen niet groter dan ze zijn, we doen er meer récht aan. Zo bouwen we samen samen aan het imago van je organisatie. Bekijk en lees hier onze klantervaringen.

 

ALLE KLANTCASES

Vertel ons je verhaal en wij vertalen het in communicatie waarmee je je doelgroep pakt en raakt!

Contact pop-up

This field is for validation purposes and should be left unchanged.