COMMUNICATIE
VORMGEVERS

Huisstijl

 

ZEIST WEST

 

Een nieuwe huisstijl voor een huisarts! Per 1 april 2020 hebben huisarts Farida Berkhof en Pelle van Waes (praktijkmanager) een huisartspraktijk in Zeist overgenomen. Met enthousiasme en toewijding zijn ze de uitdaging aangegaan en daar hoort natuurlijk een nieuwe naam en een frisse nieuwe uitstraling bij.
Met hun huisstijl en nieuwe website willen ze zo uitnodigend mogelijk zijn. Het is zelfs hun ambitie wanneer mensen in Zeist een huisartspraktijk zoeken, dat Huisartspraktijk ZeistWest als beste optie geldt. Niet alleen met wat ze uitstralen, ook hoe ze als praktijk aansluiten op de meest recente medische inzichten en ze waar mogelijk specialistenzorg leveren (anderhalvelijnszorg).

Breng jouw verhaal tot leven met animaties en video! Laat ons jouw ideeën omzetten in bewegende beelden en maak indruk op jouw doelgroep.

Contact pop-up

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

MOOIE MERKEN

 

De échte verhalen van gedreven organisaties en ondernemers vorm geven, versterken en een publiek geven. Dat is waarvoor we het doen. Dat creatieve proces is een feest voor ons en de mensen waarvoor we werken, omdat we beide voelen: we maken verhalen niet groter dan ze zijn, we doen er meer récht aan. Zo bouwen we samen samen aan het imago van je organisatie. Bekijk en lees hier onze klantervaringen.

 

ALLE KLANTCASES