COMMUNICATIE
VORMGEVERS

Starterspakket

 

EEN GOED BEGIN

 

Met het starterspakket van Bredewold communicatievormgevers ga je goed van start. Het starterspakket is speciaal ontwikkeld voor de startende ondernemer die met een beperkt budget toch professioneel van start wil gaan met zijn nieuwe onderneming.

HUISSTIJL EN WEBSITE

Je krijgt een professioneel logo en een huisstijl die we kunnen toepassen op verschillende uitingen nar keuze. Ook kunnen wij voor een gereduceerde prijs een eigentijdse responsive website voor je maken die bovendien ook goed vindbaar is in de zoekmachines.

ONLINE MARKETING

 

Wil je meer doen aan je online zichtbaarheid? Wij denken graag met je mee zodat jij een mooie online strategie kan opzetten. Denk aan social media berichten of campagnes, blogs voor op je website, mooie foto’s of video’s die je zowel op je website kan gebruiken als op social media. Ook helpen we je graag met het vullen van je website en het schrijven van teksten.

WERKWIJZE

 

Stap 1, de oriëntatiefase: samen met jou nemen we de opdracht door. Neem ons mee in jouw wereld en laat ons zien wat je doet en wat je aanspreekt.

Stap 2, de ontwerpfase: aan de hand van de briefing uit de oriëntatiefase maken onze grafisch vormgevers een eigen en uniek ontwerp dat aansluit bij jouw organisatie. Tijdens een presentatie worden de ideeën gepresenteerd en de keuzes voor kleur, vorm, typografie en fotografie besproken.

Stap 3, detailleringsfase: op basis van de uitkomsten van de presentatie worden eventuele wijzingen in het ontwerp aangepast. Om vervolgens te starten met de detaillering van de gewenste uitingen.

 

Maak een vrijblijvende afspraak

We zetten onze expertise, ervaring en enthousiasme graag in om samen met jou iets moois en goeds neer te zetten. Zodat jij een goede start kan maken.

Vertel ons je verhaal en wij vertalen het in communicatie waarmee je je doelgroep pakt en raakt!

Contact pop-up

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

MOOIE MERKEN

 

De échte verhalen van gedreven organisaties en ondernemers vorm geven, versterken en een publiek geven. Dat is waarvoor we het doen. Dat creatieve proces is een feest voor ons en de mensen waarvoor we werken, omdat we beide voelen: we maken verhalen niet groter dan ze zijn, we doen er meer récht aan. Zo bouwen we samen samen aan het imago van je organisatie. Bekijk en lees hier onze klantervaringen.

 

ALLE KLANTCASES