COMMUNICATIE
VORMGEVERS

Klantcase

 

CAMBIUM

 

Voor Stichting Cambium hebben we een nieuwe huisstijl ontworpen en door mogen vertalen naar diverse communicatie uitingen. Stichting Cambium is een organisatie voor protestants-christelijk basisonderwijs op de Noordoost Veluwe. De zeven basisscholen bevinden zich in de plaatsen Heerde, Veessen, Hattem en Wezep en bieden onderwijs aan zo’n 1575 leerlingen.

ONTDEKKINGSTOCHT

 

Cambium gaat voor onderwijs dat ieder kind de ruimte geeft om op ontdekkingstocht te gaan. Onderwijs dat maakt dat kinderen zich verwonderen over de wereld om hen heen. Medewerkers en kinderen kunnen samen ontdekken wie zij zijn en hoe zij tot groei kunnen komen. Elke ontdekkingstocht is verschillend, iedereen leert anders. Het onderwijsaanbod van Cambium sluit daarom aan op de verschillende interesses en mogelijkheden van kinderen en is gericht op leren met hoofd, hart en handen. Zo wordt samen ontdekt welke betekenis iedereen als wereldburger heeft.
Uit het Koersplan van Cambium waarin de ambities voorgesteld worden als een gezamenlijke ontdekkingsreis.

AVONTUUR

 

De schooltijd van leerlingen als een reis om je te verwonderen en waar je leert om deze verwondering ook vast te houden; één groot avontuur. Waar jouw reis eindigt, wat jouw eindbestemming is? Dat is nu nog niet bekend, dat komt later wel. Het gaat om de reis, het avontuur en de ontdekkingen die je doet over jezelf: Wie jij bent, wat je goed kan en wat je zou willen meemaken en leren nu en als je later groot bent! Dat is jouw reisdoel!

MOOIE MERKEN

 

De échte verhalen van gedreven organisaties en ondernemers vorm geven, versterken en een publiek geven. Dat is waarvoor we het doen. Dat creatieve proces is een feest voor ons en de mensen waarvoor we werken, omdat we beide voelen: we maken verhalen niet groter dan ze zijn, we doen er meer récht aan. Zo bouwen we samen samen aan het imago van je organisatie. Bekijk en lees hier onze klantervaringen.

 

ALLE KLANTCASES

Wij ontwerpen altijd vanuit het idee dat het mooi moet zijn, maar vooral dat het voor je moet wérken.

GRAFISCH VORMGEVEN

neem contact op met mij

Contact pop-up

This field is for validation purposes and should be left unchanged.