COMMUNICATIE
VORMGEVERS

Klantcase

 

PORT OF ZWOLLE

 

Port of Zwolle is het gemeenschappelijke havenbedrijf van de gemeenten Zwolle, Kampen en Meppel. Het logistieke knooppunt van het noordoosten. De basis van de huisstijl is gevormd uit deze visie. De drie gemeenten vormen een pijl die naar het noordoosten wijst, exact volgens de coördinaten. De huisstijl spreekt voor zich; maritiem, strak en duidelijk.

CONCEPT

Port of Zwolle logistieke knooppunt van het noordoosten. De basis van de huisstijl van Port of Zwolle is gevormd uit deze visie. De drie gemeenten vormen een pijl die naar het noordoosten wijst.
Bekijk hieronder het filmje over het ontstaan van het logo en het beeldmerk van Port of Zwolle

AMBITIE

Door het samenbrengen van de ambities van Zwolle Kampen Netwerkstad (ZKN) en Blueport Meppel komt naar voren dat de regio zich wil positioneren als logistiek knooppunt voor (Noordoost-) Nederland waarin de havens, industrie en de logistieke sector onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. De strategische ligging aan het water en ruimte voor bedrijven bieden potenties voor economische groei in de regio. De regio zet in op de vestiging van nieuwe logistieke en watergebonden bedrijven en het creëren van werkgelegenheid en toegevoegde waarde activiteiten aan goederen. Vanuit de positie van logistieke hotspots wil de regio de havens verder laten uitgroeien naar een (inter)nationale draaischijffunctie in het nationale en trans-Europese netwerk van multimodale knooppunten.

MOOIE MERKEN

 

De échte verhalen van gedreven organisaties en ondernemers vorm geven, versterken en een publiek geven. Dat is waarvoor we het doen. Dat creatieve proces is een feest voor ons en de mensen waarvoor we werken, omdat we beide voelen: we maken verhalen niet groter dan ze zijn, we doen er meer récht aan. Zo bouwen we samen samen aan het imago van je organisatie. Bekijk en lees hier onze klantervaringen.

 

ALLE KLANTCASES

Wij ontwerpen altijd vanuit het idee dat het mooi moet zijn, maar vooral dat het voor je moet wérken.

GRAFISCH VORMGEVEN

neem contact op met mij

Contact pop-up

This field is for validation purposes and should be left unchanged.