COMMUNICATIE
VORMGEVERS

Actueel

 

DUURZAAM

 

We zijn door de jaren heen meebewogen met de vraag naar duurzaam drukwerk. Onze digitale pers, de HPIndigo7900, produceert CO2-neutraal. Daarnaast drukken we standaard op FSC-gecertificeerd papier en verpakken en verzenden we onze producten in duurzame verpakkingen.

Niet alleen binnen onze productie hebben er duurzame veranderingen plaatsgevonden, ook hebben we recentelijk ons pand weer verder verduurzaamd. Zonnepanelen en een warmtepomp zijn geïnstalleerd om gebruik te maken van duurzame energiebronnen. Bovendien zorgt ons geavanceerde klimaatbeheersingssysteem voor comfort en energie-efficiëntie. Zo blijven we meegaan met de tijd en zijn we klaar voor een duurzame toekomst. We willen onze leveranciers Aalberts Duurzaam en MRC Innovatief Klimaatbeheer bedanken dat we nu nog duurzamer kunnen produceren.

MOOIE MERKEN

 

De échte verhalen van gedreven organisaties en ondernemers vorm geven, versterken en een publiek geven. Dat is waarvoor we het doen. Dat creatieve proces is een feest voor ons en de mensen waarvoor we werken, omdat we beide voelen: we maken verhalen niet groter dan ze zijn, we doen er meer récht aan. Zo bouwen we samen samen aan het imago van je organisatie. Bekijk en lees hier onze klantervaringen.

 

ALLE KLANTCASES

Geïnteresseerd in onze diensten? We nodigen we je van harte uit voor een inspirerend bedrijfsbezoek.

Contact pop-up

This field is for validation purposes and should be left unchanged.