COMMUNICATIE
VORMGEVERS

Investeren

 

HP INDIGO 7K

 

Onze nieuwe HP Indigo 7K is een feit. Tijdens de Drupa 2024 in Dusseldorf tekenden we de contracten voor de aanschaf van deze nieuwe machine. Het is alweer onze vierde HP Indigo digitale drukpers; never change a winning team! Het is de meest hoogwaardige printkwaliteit die op de markt beschikbaar is. Investeren in kwaliteit!
Kwaliteit en veelzijdigheid: HP Indigo 7K digitale pers is de snelste SRA3+ formaat digitale vellenpers op de markt. Hij combineert beproefde kwaliteit, flexibiliteit en baanbrekende intelligente automatisering voor de hoogst mogelijke productiviteit en originaliteit in drukwerk. En daar zijn wij ontzettend trots op. We nemen je graag mee in de voordelen van deze digitale alleskunner. Bekijk onderstaande video!

Koploper in afdrukkwaliteit en kleur

 

Dankzij HP Indigo’s ElectroInk vloeibare inkttechnologie en een uniek digitaal drukproces zijn de gemaakte afdrukken van de allerhoogste kwaliteit. Ze zijn gelijkwaardig aan, of zelfs mooier dan de offset (traditioneel drukwerk). Beide technologieën worden afwisselend gebruikt voor een optimale kwaliteit en efficiëntie.

 

Tienkleuren drukwerk

 

Onze HP Indigo digitale pers heeft naast de vier standaardkleuren (cyclaan, magenta, geel en zwart) nog zes extra kleuropties. Drie soorten fluor-inkten (in de kleuren oranje, violet en groen), dekwit, transparante inkt en metallic inkt. Dit betekent dat de kwaliteit van de kleuren zelfs verder gaan dan offset drukwerk. Geschikt voor de meest kleurrijke afdrukken.

 

Speciale effecten

 

Heel bijzonder is dat we met onze HP Indigo digitale pers inkt voor speciale effecten kunnen gebruiken. Digitaal mat, fluorescerend, onzichtbaar rood (zichtbaar onder infrarood lamp voor o.a. warmtoepassingen), witte inkt voor het drukken op donkere papiersoorten en metallic inkten. Hiermee kunnen we de mooiste uitingen maken voor bijvoorbeeld magazines en verpakkingen. Denk aan glans en mat vermis, raised-print (hoogteverschil effect) en neon accenten. Gewoon gedrukt in de reguliere drukgang.

 
Printen op speciale media

 

We kunnen printen op speciale media zoals: canvas, donker, synthetisch, lenticulair en gemetalliseerd materiaal. Ale kleurstellingen worden in één drukgang aangebracht. Denk aan plastic pasjes, canvas doeken en zelfs beveiligde toegangskaarten met infrarood inkt.

 

Gepersonaliseerd printen

 

Iedere afdruk kan uniek zijn. Dit is de volgende stap in gepersonaliseerd drukwerk. Wist je al dat gepersonaliseerd drukwerk veel effectiever blijkt te zijn dan standaard drukwerk? Maak dus eens gebruik van een de initialen van je klant, zijn/haar favoriete kleur of een leuke persoonlijke boodschap.

 

Verpakkingen en plastics

 

Omdat de pers veel speciale media aankan, is hij zeer geschikt voor het maken van hoogwaardige verpakkingen. Met onze thick substrate kit kunnen we dikkere materialen bedrukken dan normaal mogelijk is bij een drukkerij. Wij drukken namelijk tot 400 gram dik papier. Denk bijvoorbeeld aan gevouwen karton, hard plastic en kunststof.

 

Baanbrekende snelheid en productiviteit

 

Geavanceerde systemen en software zorgen voor een hoge productiviteit web to print toepassingen. Daarnaast optimaliseren de planningstools van de pers de orderstroom. Ook waarborgt de geavanceerde kleurautomatisering de accuratesse en consistentie binnen printopdrachten en tussen persen en locaties.

 

En wat betekent dit voor mij?

 

De HP Indigo bied je een wereld vol nieuwe mogelijkheden qua drukwerk. Via info@bredewold.nl kun je onze special-effect-waaier aanvragen. Zo kom jij erachter welke vorm van specialistisch drukwerk past bij jouw bedrijf!

Actueel

Geïnteresseerd in drukwerk, printdiensten of warehousing? Wij vertellen je graag meer over onze verschillende diensten.

Contact pop-up

This field is for validation purposes and should be left unchanged.