COMMUNICATIE
VORMGEVERS
Print

 

Gepersonaliseerd drukwerk

 

Het is bewezen dat gepersonaliseerd drukwerk en gericht en persoonlijk communiceren meer resultaat oplevert. Onze HP Indigo digitale drukpers maakt dat mogelijk! Zo kunt u brieven maar ook DM-acties, verpakkingen een persoonlijk tintje geven natuurlijk in tekst maar ook in beeld. We kunnen persoonlijke gegevens van uw klant of van zijn bedrijf bijvoorbeeld in foto’s laten terug komen.
“We hebben de programmatuur in huis om zowel digitaal als geprint uw klanten optimaal en effectief te informeren.”

Maar u kunt in uw personalisatie van een mailing nog een stap verder gaan. Met Variabel Data Printing kunt u uw brochure of folder volledig op de ontvanger toespitsen in beeld en tekst. Zo krijgt de ontvanger alleen de informatie of aanbiedingen waarin hij of zei geïnteresseerd is. Hoe effectief wilt u het hebben? Het mooie van digitaal drukken is dat je betaalbaar gepersonaliseerd kunt drukken vanaf 1 stuk. We hebben de programmatuur in huis om zowel digitaal als geprint uw klanten optimaal en effectief te informeren.

Waarom drukwerk personaliseren

 

  • Bij 1 op 1 marketing campagnes is de respons 4 keer zo hoog
  • Consumenten kopen 41% meer van retailers wanneer ze gepersonaliseerde e-mails van hen ontvangen
  • Volgens Econsultany wil 75% van de consumenten graag gepersonaliseerde boodschappen en aanbiedingen van merken ontvangen.
  • Volgens een onderzoek nam het aantal directe orders toe van 2% zonder personalisatie naar 9% met de gepersonaliseerde mailing

Gepersonaliseerd drukwerk voor uw bedrijf laten ontwerpen en/of drukken?

 

Gepersonaliseerd drukwerk voor bedrijven of klanten laten maken? Drukkerij Bredewold Wezep, nabij Zwolle verzorgt al ruim 40 jaar drukwerk. Van een gepersonaliseerde mailing, magazines drukken tot gepersonaliseerde toegangskaarten, het is allemaal mogelijk in onze digitale drukkerij.

Geïnteresseerd in drukwerk, printdiensten of warehousing? Wij vertellen je graag meer over onze verschillende diensten.

Contact pop-up

This field is for validation purposes and should be left unchanged.