COMMUNICATIE
VORMGEVERS
Print

 

Indigo 7900 nieuw veelzijdig print-wonder

 

Beste vormgevers, marketeers en andere print liefhebbers opgelet! Vanaf nu hebben een nieuwe digitale pers in eigen huis die ongekende mogelijkheden biedt. Veredelingen, personaliseren van elke afdruk, het bedrukken van speciale substraten zoals canvas en gemetalliseerd materiaal, textuureffecten en supersnelle service.
We hebben het over de HP Indigo 7900 digitale pers. Dat is op dit moment de toonaangevende en meest populaire digitale vellenpers in onze industrie. We zijn er best trots op dat deze in onze eigen drukkerij staat.

Tot 12.00 uur besteld, is ’s middags klaar.

 

Het eerste voordeel is dat de inkt uit deze printer direct droog is. Vanmiddag bestellen en versturen in een envelop? Het kan! We kunnen nog snellere service verlenen, sneller dan de online dienstverleners. Snel is deze pers sowieso: hij drukt tot 160 kleurenpagina’s per minuut!

 

Zeven kleuren

Maar we doen de machine wat te kort door alleen de snelheid te benoemen. Hij heeft naast de vier standaard kleuren (cyaan, magenta, geel en zwart) een zevenkleurendruk, met ook oranje, violet en groen fluor-inkten. Het betekent dat de kwaliteit van de kleuren zelfs verder gaat dan offset drukwerk. Geschikt voor de meest hoogwaardige afdrukken.

 

Inkt voor speciale effecten

Heel bijzonder is dat we met deze machine inkt voor speciale effecten kunnen gebruiken. Digitaal mat, fluoriserend, onzichtbaar rood (zichtbaar onder infrarood lamp) voor waardetoepassingen en witte inkt voor het drukken van donkere papiersoorten. Hiermee kunnen we de mooiste veredelingen maken voor bijvoorbeeld magazines en verpakkingen. Denk aan glans en mat vernis, raised-print en fluor inkt gewoon mee gedrukt in de regulier drukgang! Ben je vormgever, bekijk dan eens deze video hoe je een raised print kan toepassen.

 

Printen op speciale media

 

We kunnen printen op speciale media, zoals canvas, donkere media, synthetisch, lenticular en gemetaliseerd materiaal. Alle kleurstellingen worden in één drukgang aangebracht. Denk aan plastic pasjes, canvas doeken en zelfs beveiligde toegangskaarten met infrarood inkt. Maar, ook bijzonder, we kunnen bedrukkingen maken op donkere kleuren.

 

Onbeperkt aantal ontwerpen in één drukgang

 

Ieder ontwerp kan uniek zijn. Dat betekent een volgende stap in gepersonaliseerd drukwerk. Wist je al dat gepersonaliseerd drukwerk veel effectiever blijkt te zijn?

 

Verpakkingen en plastics – thick substrate kit –

 

Omdat de pers heel veel speciale media aankan, is hij heel geschikt voor het maken van hoogwaardige verpakkingen. Met dikke papiersoorten, op gevouwen karton, maar ook met prachtige veredelingen en toepassingen voor flessen, plastic cards, etc.

 

En wat betekent dit voor mij?

 

Een wereld vol nieuwe mogelijkheden qua drukwerk, dicht bij huis. Benieuwd naar wat het voor jou kan betekenen? Klik op onderstaande banner en vraag dan dit vrijblijvende gesprek aan in het kader van onze actie ‘Wij laten je scoren’. De bal krijg je er gratis bij.