COMMUNICATIE
VORMGEVERS
Vormgeving

 

LOGO EN HUISSTIJL

 

Door je logo en huisstijl te optimaliseren door ons design bureau kun je een zo goed mogelijke indruk maken bij je doelgroep(en). Je wilt een huisstijl die aansluit bij je imago. Een goede uitstraling in de vorm van een huisstijl is daarbij van belang. Huisstijl dragers die op elkaar zijn afgestemd en waarin het merk een grote rol speelt als drager van de identiteit.

Waarom een huisstijl laten ontwerpen?

 

Een goed doordachte huisstijl zorgt voor onderscheiding van concurrenten. Daarnaast draagt het uw imago die uw doelgroep aanspreekt. De visuele identiteit van de organisatie is meer dan alleen een logo. Andere elementen van een goede huisstijl zijn de pay-off, het kleurgebruik, typografie, vorm en fotografie.

Huisstijlontwikkeling en beheer

 

stappenplan huisstijlen:

1

Strategie & oriëntatie nieuwe huisstijl

 

Voordat we aan de slag gaan is het voor onze ontwerpers van belang om te weten wat de huisstijl moet uitdragen. Wat is de identiteit van uw organisatie en hoe kijken klanten tegen uw bedrijf aan… wat is uw imago. Uw huisstijl moet aansluiten op missie en visie en moet uiteindelijk helpen doelstellingen te realiseren.

2

Huisstijl laten maken

 

Wanneer de strategie bekend is, kan het ontwerpproces beginnen. Aan de hand van deze briefing maken onze grafische vormgevers van ons inhouse grafisch design bureau een eigen en uniek logo en huisstijl ontwerp dat aansluit op uw imago. Tijdens de presentatie worden onder andere de keuze voor kleur, vorm, typografie en fotografie besproken.

3

Implementatie

 

Wanneer de ontwerpfase is afgerond kan de visuele identiteit worden door vertaald naar middelen, zoals drukwerk, verpakkingen, bewegwijzering en digitale media. Zo blijft de visuele uitstraling van de organisatie op één lijn

4

Huisstijl-handboek

 

Om een logo en huisstijl in de praktijk goed en consequent door te voeren maken we ook huisstijl handboeken. Hierin vind u informatie over het juiste gebruik van het logo en de andere huisstijlelementen.

5

Huisstijl-management

 

Bredewold heeft een huisstijlmanagementpakket voor haar klanten. Hierin kunt u als klant uw eigen huisstijl beheren, bestellen en ontwerpen. Bij het zelf aanpassen van uw drukwerk kunt u denken aan templates in uw eigen huisstijl van uw eigen visitekaartjes, flyers, brochures, schap-kaartjes, advertenties etc.

Restyle huisstijl

 

Een huisstijl hoeft niet altijd compleet vernieuwd te worden. Soms kan ook volstaan worden met alleen een verbeterde uitwerking van het bestaande logo. Te denken valt hierbij aan het herontwerpen van huisstijlelementen, typografie en beeldgebruik zodat uw uitstraling weer helemaal fris en van deze tijd is.

Toe aan een nieuw huisstijl ontwerp?

 

Reclamebureau en communicatiebureau Bredewold is gevestigd in Wezep, net onder Zwolle. Ook uw huisstijl laten beheren of een nieuwe huisstijl laten ontwerpen? Maak nu een afspraak!

Vertel ons je verhaal en wij vertalen het in communicatie waarmee je je doelgroep pakt en raakt!

Contact pop-up

This field is for validation purposes and should be left unchanged.