Laat je drukwerk shinen met foliedruk!

Ons machinepark is uitgebreid met een foliemachine. Hiermee maak je je drukwerk echt bijzonder en laat je het shinen! We hebben voor jou een mooie set kerstkaarten met foliedruk gemaak die je onderaan deze pagina kunt bestellen!

Laat je drukwerk shinen!

Foliedruk is een mooie en unieke manier om je drukwerk op te laten vallen. De folie ligt als een glimmend metallic laagje op je kaart, waardoor je deze ook echt ziet, voelt, ervaart en daardoor vooral ook echt beleeft! Foliedruk is ideaal om jouw drukwerk te voorzien van een extra feestelijk of sjiek tintje. Leuk met de feestdagen om je relaties te verrassen met super mooie kerstkaart of luxe label om een goede fles wijn.

Kostbaar?

Foliedruk is slechts één extra drukgang ten opzichte van regulier drukwerk dus om de kosten hoef je het zeker niet te laten.

Mogelijkheden en toepassingen foliedruk

Foliedruk wordt vaak toegepast op certificaten, stickers, labels, verpakkingen, kerstkaarten en visitekaartjes. Alle ontwerpen kunnen toegepast worden, van tekst, haarlijn tot volvlak.

Gratis shiny kerstkaarten

We hebben als voorbeeld een set kerstkaarten voor je gemaakt met gebruik van goud-, zilver- en koperfolie! Er zijn echter nog veel meer kleuren mogelijk. Benieuwd naar de mogelijkheden en toepassingen of wil je dat onze ontwerpers een mooie uiting voor je vormgeven? Neem dan contact met ons op!

Wil jij de mooie set kerstkaarten ook ontvangen? Vul dan het formulier onderaan deze pagina in en wij sturen het je toe. Wees er snel bij, op=op!!

    Benieuwd wat wij voor jou kunnen doen?

    Maak een afspraak
    © 2023 Bredewold Communicatievormgevers