Huisstijlmanagement

Home » Huisstijlmanagement

Bredewold heeft een huisstijlmanagementpakket voor haar klanten. Hierin kunt u als klant uw eigen huisstijl beheren, bestellen en ontwerpen. Bij het zelf aanpassen van uw drukwerk kunt u denken aan standaard templates van uw eigen visitekaartjes, flyers, brochures, schapkaartjes, advertenties etc.

Maar ook kunt u denken aan interne uitingen zodat uw huisstijl consequent en met de juiste huisstijl elementen wordt doorgevoerd. U kunt zelf bepalen waar de PDF heen gaat rechtstreeks naar onze pers of… naar uw eigen printer. Heeft u meerdere vestigingen dan kunnen we een beheerder aanmaken die de pdf eerst accordeert voordat het in productie gaat. Ook zijn er diverse betalingsmogelijkheden en heeft u inzicht in de bestelgeschiedenis. 

Met dit pakket kunt u als klant uw eigen huisstijl online beheren, bestellen en ontwerpen

Warehousing
Ook is het mogelijkheid om uw voorraden van drukwerk en ander PR materiaal in dit programma bij te houden. Wij zetten alles voor u op voorraad en u kunt per vestiging uw bestelling plaatsen wij zorgen voor de expeditie.

Vrijblijvende demonstratie?
Heeft u interesse in ons huisstijlmanagementpakket? Wij vertellen u graag meer over het pakket in een persoonlijk gesprek. Voor vragen of het maken van een afspraak kunt u mailen naar jeika@bredewold.nl of bellen naar 038-3763390.

huisstijlmanagementpakket-bredewold